Blåmärken

Ja det har jag lite här och var sen fajten på BodaBorg igår. Men kul var det!! I alla fall de svarta banorna. Fler såna :D  Det blev oavgjort mellan lagen. Jag som hade hoppats på vinst. Men det var ju för få banor för det. Alla hade ju klarat de som fanns... Körde lite bil i spelhallen sen.. och hoppade som en idiot på dansplattan  ;) hehe  Ska tillbaka dit och klättra vilken dag som helst. Och så blir det gokart sen nån gång när man har råd med nästa nöje

Innan Boda hade jag två mycket trevliga människor här på fika. Vad vi surrar. Jag tror Anneli skulle passa utmärkt som psykolog eller relationsterapeut. Det är ett som är sant! Hoppas de hade en mysig middag igår kväll. Det förtjänar de!

Sen till nåt nice och smuligt  ;)
Fick ett fikabesök som jag faktiskt bara trodde skulle bli ett sådant. Men jag tror att technons rytm och gamla vibbar som väcktes till liv fick fart på mysfaktorn. Hungriga läppar....... åtrå..... lätt smekande fingar längs ryggen....... varm naken hud... mysiga mjuka pussar. Någon nära hela natten....... dukad frukost och tända ljus.... mysig musik. Allt bara så där :D  Erkänner att ett litet nöjt leende finns på mina läppar. Jag behövde verkligen den här natten. Närheten med någon som vågar känna, njuta och ge...... Tänk att det var 1½ år sedan..... Tiden går!

Jobbat idag men det var hur lugnt som helst. Och det bästa av allt!!!! Slipper jobba nyårskvällen :D *lycka* Jag är fri att göra vad jag vill med kvällen. Love it!!!

Mina tankar finns hos dig min vän. Du som har det jobbigt med ett så pass tufft beslut. Stackars! Men vi fick en skön promenad i solen i alla fall. Tänker på dig!

Ja julen ja

Var helt underbart att få komma hem en stund. Vara på landet med familjen och bara tussa runt i flanellpyjamas och tjocksockor :D Det är grejer det! Äta en massa gott hela dagarna och bara må gott! Hade kunnat stanna en vecka eller två.... så det kändes på tok för kort. Lämnade kvar kissen där i alla fall för hon hade så himla kul där. Ute och springa i det fria. Som kalvar på sommarbete med en massa bus och spring i kroppen. Ska nog hämta henne efter nyår....

Fick bra julklappar. En ny dator   :D  en mixer, presentkort till bio, moneysar. Mycket nöjd!! Bara väntar på att pappsen ska installera allt som ska va på datorn. Sen kommer jag njuta av min nya tystare dator. Kommer bli lovely för den jag har nu är det ett jäkla surr på. Hade filmmys på juldagan då Sagan om de två tornen gick. En massa gott att snaska på och varm och mysigt inne.

Skulle velat rida när jag var där. Men det var ju så himla halt så jag vågade inte. De har ju inga skor på sig de där pollarna. Får bli när det kommer snö och bli mjukt... om det nu kommer nån snö. Men de hade i alla fall öppnat backar i Bydalen i helgen. Ska åka nästa gång jag är ledig om det fortfarande är öppet då. Nån som vill hänga på ? Man får ju åka på snökanonssnö då när det inte finns äkta vara.

Ikväll blir det dans. Och som jag har längtat. Det är ju det bästa jag vet :D  Oki mysa är också trevligt så klart. Men det får man ju göra på dans emellanåt när man dansar med nån mys.

Hade en liten moment of truth i natt... Men jag kände att jag lika gärna kunde låta honom veta istället för att fundera runt i alla möjliga olika labyrintgångar för mig själv. Jag mår ju som bäst när jag får va öppen och ärlig. Kanske säger för mycket ibland, jag vet inte.....

Duschdags!!!

Jävligt trött!

ja det blir jag faktiskt ibland...... Jäkla enväga att bara jag ska finnas där när du behöver! När jag mår dåligt för att jag ska på jobbet då!? När jag har ont i magen och bara känner NEJ! Vill inte dit till all stress och sjukhet. Känner det bara växer i mig  :(  Nä men jag ringer väl hon som är 5 mil bort, eller hon som träffar sina föräldrar typ två gånger om år (och en av dom gångerna är NU), eller hon som jobbar 3 mil bort ... kanske. Eller?? Varför ska allt ALLTID va när det passar dig?

Ok... det är inte ditt fel att jag inte klarar av all den stress som varit på jobbet på sista tiden. Den som får mig att känna att det snart kommer bli som i somras. Att jag kommer må som då...... Inte orka nåt och fan va ledsen för allt möjligt! Vill inte hamna där igen.... vill inte!!! Och ångesten över att inte vilja hamna där igen får mig att känna mig ledsen redan nu....  Vad ska jag göra då? Måste ju jobba. jag måste ju!!


Nåt inlägg om  julen kommer väl.....

Julklappar

Ja idag har jag handlat de sista julklapparna. Och shit vilka köer det var på stan..... För varje liten klapp fick man köa en mindre evighet. Men nu är allt klar :)  Bara att invänta julen!

Har fått till det mysigt här hemma nu också. Julstädat och tända ljus. Bara det att katten är lika förtjust i min lilla tomte som jag är :) Fy på henne! Får nog gömma den nattetid.

Har fått två julklappar redan. En från jobbet, som är tung. Alla trodde det var chokladaskar, men inte med den tyngden. Så det ska bli spännande! Sen har jag fått en flaska som gör att mitt vinställ inte ekar av tomhet. Bara att se om någon är sugen på att dela den med mig nån kväll. Vet ju en som alltid e sugen på vin i alla fall.... svampen min ;)

Får se om jag kommer till Oviken ikväll. Vill verkligen dit.. bara slappna av och mysa. Ibland blir jag less på stan faktiskt. Sitta mellan fyra betongväggar. Nä trähus på landet där det är helt tyst. Det är något man längtar till ibland det också.

Luktar som en mindre parfymeria här just nu. Har fått alla ljus sen ljuspartyty och alla har ju beställt så olika så alla dofter blandas till nåt konstigt. Mina luktade gott i alla fall :)  och så är jag så glad att jag fick Yin&Yang-ljushållaren heeeelt gratis!!

Och så en rolig nyhet: en kompis till mig är gravid :D  och de har försökt ett bra tag. Det är inte helt lätt att få barn. Det ska gudarna veta. Så nu blir det spännande att se magen växa. Jag har redan anmält mig som barnvakt... hihi.. Det tyckte hon lät bra!

Väntar på mina bröder... vi ska äta nåt. Jag är vrålhungrig!!!!!!

Hey winner

Jag vet, jag är hopplös :) Men jag har en ny favoritlåt. Byter ju låtar som jag byter underkläder... haha  Såg ju Heartbreak hotel igår med tjejerna. Det är en grym film!! Ja och i den så spelas den här låten. Man fick ju bara lust att va där på dansgolvet med nån hunk *devilhorns* En feel-good-låt!! Fick en kille att rodna idag jag. Bara jag tittar på honom... *fniss* Han e söt! Och det är ju kul att höra att det är ömsesidigt. Man får ju helt enkelt glädjas åt det lilla i brist på det stora. Hade ju kunnat få besök idag också. Men jag hade inte riktigt den tiden över imorse. Här tar vi sovmornar på stort allvar ;)

Snart är det jul också. Men jag har fortfarande ingen julkänsla. Kanske kommer när jag får va ledig och ska slå in julklapparna, klä granen och baka eller laga nåt juligt gott! Kanske blir ett traditionsenligt pepparkakshus. Hittade en massa goda recept i en tidining som måste prövas. Mummmms!
Jag önskar mig nog bara en sak av jultomten..... Han kanske kan ställa upp själv om han e runt 30, omtänksam, rolig, spontan, busig och ser hyffsad ut :)  Men tomten brukar ju va äldre och ha en massa skägg... nja... får nog hoppa över det där. Skägg är ju inte riktigt min grej...

Är utbjuden på middag i slutet på veckan i alla fall. Skulle få den i julklapp, sa han. Och det är ju faktiskt en väldigt bra julklapp. Mysig och god!! Undrar vart vi ska *nyfiken*

Längtar till min lediga helg nu!! Mysa med familjen!!

~ kram ~

..... saknar ditt sällskap ........

Typikst....

Varför ska man va som en tuss en ledig dag för....!? Var visserligen och tränade vid lunchtid.. men sen dess har jag legat under filten i soffan. Och jag som skulle på spinning ikväll. Vet inte vad det är. Är som inte sjuk heller. Bara trött och orkeslös liksom....  Ska trösta mig med lite Prison Break ikväll :)  Får väl helt enkelt ta det lugnt ikväll. Ska jobba kväll imorrn istället för dag, så det blir sovmorgon imorrn igen. Är ju inte helt fel det!!

Blir nog en hyrfilm eller nåt annat soft fram tills dess.

Frusen och närhetssjuk

Hmm.... vad konstigt det är när man är trött Frusen och skulle bara vilja ligga sked i soffan. Bara för att få lite närhet och värme. Saknar någon här ikväll... Känns som om jag har en förkylning i kroppen. Så där seg!! Ska ta mig lite the innan sängdags. Det får bli min värme.

Har haft en himla mysig dag på jobbet idag. Mycket bus, flört och skratt :) Tänk vilka underbara kollegor man har. Jag menar.... rötägg finns överallt. Men de som jobbade i helgen är super!!

Har nog inget mer att förtälja ikväll. Ska se slutet av Notting Hill. En riktig klassiker i repris.

Hoppas jag får drömma nåt riktigt mysigt inatt och vakna så där i luddiga rosa tankar. Det skulle ju kompensera den tomma sänghalvan bredvid.....

En ny förälskelse

It was love at first sight. Hörde den idag för första gången...   The Cranberries - "Dreams" Älskar soundet!! Råder dig att prova, om du vågar. Kommer spela den om och om igen. Sån är jag!

Vad har hänt sen sist då...Jobbar nu i helgen och det är väl aldrig kul egentligen. Men jag har haft rätt pass så jag kunde åka på dansen som var ikväll. Var hos brorsan innan på middag och tårta. Firade pappsens födelsedag så delar av släkten var där. Var roligast att träffa småkillarna så klart. Vad dom växer. Spelade ett spel med Pettsson och Findus ;) Det var kul för jag fick till en riktig pannkakstårta med dubbla lager grädde.  Dansen ikväll var grymt kul och det kände jag på mig att den skulle bli också. Var en massa bra att dansa med där! Var så trött så huvudet snurrade innan jag åkte. Men vad stoppar mig från att åka på dans!? :) Sov väl 4 timmar i natt så det är inte så konstigt... Hoppas det blir en lugn dag på jobbet imorgon också så det inte kommit en massa nya patienter. Var så lugnt och skönt idag. Helt lagom mycket att göra!

And some news...  Sprang 45 min igår utan att få ont i knät!! Det var så skönt! underbart väder. Stilla och solsken. Är bara att lapa de få strålar som kikar fram nu för tiden. Tränat lite styrka och spinning också. Var på ett sånt skönt spinningpass med pulsband. Perfekt!! Då kunde man ligga på den optimala pulsen hela tiden, så det blir fler pass med sånt.

Boende bokat till både Vårforum och Ö-viksmaran också. Mycket kul att se fram emot!!!

~ ~ ~ ~ ~

All my life.
Is changing everyday.
In every possible way.
And all my dreams.
It's never quite as it seems.
Never quite as it seems..
I know I've felt like this before.
But now I'm feeling it even more.
Because it came from you.
And then I open up and see
The person falling here is me.
A different way to be
Lalalaah lalalah lalalaah la la la

I want more (impossible to ignore)
(impossible to ignore).
And they'll come true (impossible not to do)
(impossible not to do).
And now I tell you openly
You have my heart so don't hurt me.
You're what I couldn't find,
A totally amazing mind.
So understanding and so kind.
You're everything to me.

All my life
Is changing everyday
In every possible way.
And all my dreams
It´s never quite as it seems.
Because you´re a dream to me (a dream to me)
------------

Oki.... texten var också fin, men det var melodin jag blev kär i :) Trodde faktiskt den skulle handla om andra drömmar... men så klart skulle den handla om kärlek... Men jag känner mig till freds nu. Hoppas det håller i sig, min inre ro!! Jag behöver den!

Ska leka lite med kissen så hon somnar lika gott som jag förhoppningsvis kommer göra!

sussa gott!

One of these days

Var och gratulerade min kära mormor igår på självaste lucia-dagen. Köpte med en liten blomgrupp. Åt lite tårta och sjöng och sen åkte jag tillbaka med min kusin till stan. Kikade äntligen på filmen jag hyrde i förrgår. Lyckades ju somna efter halva filmen då ;)  Men igår såg jag hela, kom i säng kl 1. Den var i alla fall bra, MI3.
Idag, en ledig dag, har jag lyckats storstäda badrummet, skurat golv och tvättat. Har blivit lite Coldplay-frälst de här dagarna. Texterna kan nog beskriva det mesta jag känner just nu på ett bra sätt. What  if, Talk, Fix you, A message ...... Så tack Andreas för att jag fick två album igår :)
Många planer på G nu också. Thailand, Australien, Vårforum, Dansmara och bröllop. Men det känns bara kul!! Saker att se fram emot. Det behövs just nu för det är lite tungt på jobbet. Hade två patienter förra veckan som verkligen var psykiskt jobbiga. De är jämngamla..... Den ena av dom, det är verkligen ett tragiskt fall. Finns ett syndrom som gör att föräldrar vill att deras barn ska vara sjuka. Kan ni fatta något så sjukt!!! De gör allt för att barnet ska vara sjukt och inte bli bättre. Sånt sätter sig kvar ett tag......

~~~~

What if there was no lightNothing wrong, nothing rightWhat if there was no timeAnd no reason, or rhymeWhat if you should decideThat you don't want me there by your sideThat you don't want me there in your life What if I got it wrongAnd no poem or songCould put right what I got wrongOr make you feel I belong What if you should decideThat you don't want me there by your sideThat you don't want me there in your life Oooooooh that's rightLet's take a breath, jump over the sideOooooooh that's rightHow can you know it if you don't even tryOooooooh that's right Every step that you takeCould be your biggest mistakeIt could bend or it could breakBut that's the risk that you take........

Ledig igen

Efter att ha jobbat bara två dagar är jag nu ledig två. Gud så gott!!

Har fått mail idag från tjejen jag kontaktade ang jobb i Aussie. Fick en massa bra info, så det verkar ju lovande. Bara att börja spara slantar. Och jag tror det kommer lösa sig med sällskap dit om jag vill ha det. Jag menar... det måste ju finnas nån som vill spendera en tid på andra sidan jordklotet.

Kissekatten tigger godis, maten puttar på spisen och lägenheten är bara såååå mysig! Ska snart iväg på spinning. Inte det roligaste jag vet men ett bra alternativ till att springa. Tycker inte om att va ute själv på ensliga vägar i mörkret. Sist fick jag ju dessutom ont i knät. Fick ett tips om att jag kanske körde igång för fort, ingen uppvärmning. Och det kan nog stämma bra det :)

Återkommer nog senare ......

Bra dag trots allt

Tårar som rann halva natten och inte en kotte som var hemma och bara kunde sällskapa mig en stund... bara för att stoppa det. Fick i alla fall tag på Jennie på tel och då kändes det lite bättre i alla fall. *superkram*  Somnade väl till slut på nåt vis och sov en timme eller två. Vaknade igen och mådde piss.... Men somnade om igen i nån timme till. Hela förmiddan var så där. Cried my eyes out! Men nu så här på kvällskvisten känns det som om det var just det som behövdes. Släppa ut allt och gå vidare!! Känns som jag gjort det nu. Kan nog påstå att jag mår bra igen :) jag behöver rensa ur ibland. Synd att man blir lite wierd just då. Kanske mina vänner står ut...

Var ute med lilla älsklingskissen på promenad. Det tyckte hon var spännande och jag fick lite dagsljus. Sen kom mamma och pappa in. De har hjälp mig att tapetsera i köket :D  wiieeee Blev asbra!!! Äntligen blev det gjort! Har längtat eftersom jag haft köksbordet i vardagsrummet ett bra tag nu. Vi åt trerätters middag också.. i samtakt med nobelmiddan. Nice och riktigt riktigt gott! Älskar mina päron :) Dom får mig att må bra och känna att det finns en trygg punkt här i livet, no matter what! Nu har de precis åkt och jag känner mig harmonisk och glad igen. Ler över mitt fina kök, mina fina lägenhet, min älskade katt som gosat lite extra med mig. Hon förstår.....

Sen har jag tagit tag i en dröm idag. Tänk vilken kraft man får av att må dåligt ett tag egentligen. Har kollat runt på nätet om att jobba som sjuksköterska utomlands. Hittade en tjej på en resedagbok som jobbar i Australien och tycker det e grymt :) Mailade henne och bad om lite tips. Har funderat på det där idag. Varför ska jag vänta på att hitta nån som följer med mig !?  Ska jag bli grå och inse att det är försent!?  Nä just det! Trodde jag hade en som var på. Eller ja.... han är på, men jag tror inte det är med mig han tänker fly Sverige och byta liv ett tag. Men vem vet.... Han kanske fattar till slut att jag inte tillhör alla dom andra som bara pratar om sina drömmar men aldrig tar tag i dom. 

Laddat ur. Laddat upp..... yep så är det! 

Drömmar

Vaknade helt konstig.. alldeles nyss. Ändå trött.Fan jag känner mig nästan ledsen  :(  Fattar inte hur drömmar kan va så jobbiga. De är ju inte på riktigt. Men när de blir så där verkliga, då är det jobbiga. Hänger kvar hela dan.

Jag var gammal, kanske 80 år. En läkare försöker väcka mig. Hör honom men jag är så trött. Han säger att jag fått en hjärtinfarkt. Till slut orkar jag vakna till. Det första jag gör är att fråga efter denna person..... Men läkaren säger att vi inte bör ha nån kontakt. Jag blir helt förstörd och gråter fast jag egentligen inte orkar. Tydligen har jag telefon för jag ringer den här personen. Men min röst är så svag att jag inte kan prata riktigt. Räcker över telefonen till en man som står bredvid (vet inte vem det är) och ber honom säga till personen i luren att jag saknar denna person. Men mannen jag gett luren till säger istället att jag inte vill veta av denna person. På nåt sätt lyckas jag ta luren från mannen och samlat så mycket kraft av ilska att jag får fram "Du är mitt livs kärlek. Jag saknar dig!" Hela tiden gråter jag av rädsla av att någon ska skilja oss åt!..... end of senario! Förstår ni vilken stress man har i kroppen när man vaknar!?

På nåt vis tror jag att drömmar ibland försöker säga en nåt. Särskilt när de är så verkliga att de i stort sett kunnat hänt i verkligheten. Jag tror den här drömmen kanske försöker få mig att inse att det spelar kanske inte roll hur mkt min hjärna försöker att styra, det som finns i hjärtat finns där ändå.... fast undantryckt!

Har drömt så mycket sånt där på sista tiden..... där jag är helt förstörd. Ledsen, stressad..... Och så längtar man vissa dagar efter att bara få sova för att komma bort ifrån verkligheten en stund och vila. Men istället blir det att verkligheten kommer ikapp en och verkligen visar sig på natten istället. När ska jag få ro?

Dans!!

Längtar längtar längtar!!!!

Haft en kanonbra ledig dag! Satt upp två nya gardiner, tränat, fikat, träffat mina älskade brorsbarn :D Och nu poppar jag bara grymma låtar och väntar på att kl ska gå.....

Gjorde en busig grej idag! Nervös innan, pirrig under och glad efter.... hihi. Så nu är det bara att vänta och se!