Disk

Ja en sån tror de att det är fel på i min rygg. Fick en väldigt ingående genomgång av det hela idag hos sjukgymnasten. Han var riktigt duktig! Imorrn ska jag till läkaren. Ska bli lite spännande att höra vad hon har att säga. Enligt sjukgymnasten får jag absolut inte lyfta eller böja mig frammåt. Så jag undrar just hur det ska gå att jobba. Men jag vill ju inte va hemma heller. Är faktiskt dötrist!!

Hoppas det blir färd till IKEA i helgen :) Vore riktigt riktigt kul! Väntar bara på ett samtal nu för att höra om det blir nåt mer än IKEA i helgen ;)

Nyss varit på stan med mamma och mormor. Mys! Fikade lite och sen shoppade vi. Hittade mycket kul på rea. Bl a underkläder *hihi* och ett litet akvarium. Min brorsson alex fick ett sånt och det var så grymt så jag vill också ha ett. Fördelen är att fiskarna aldrig dör och man behöver adrig rensa alger och skit. Man kan ju dock göra som Alex och borsta tänderna på fiskarna om man vill ;)

Dans i helgen som var! Jag å Iza hade en mysig picknick i pausen ;) Bydalen helgen innan: Vilket grymt gäng vi var!! Håller tummarna för att få semester under dansveckan på Öland :D


Cam                                      ~ U can take what you want, but you can´t have my heart ~

Långledig

Ja det kan man verkligen säga.... från idag till onsdag. Men de ville inte ställa upp med en extra personal på jobbet så då sjukskrev jag mig. Vill veta vad som är fel på ryggen innan jag håller på mer där. Ska prata med en läkare imorrn. Hoppas verkligen det är nån vettig..och inte nån som säger "avvakta en vecka" eller "ta lite värktabletter". Det är ju anledningen till det onda jag vill åt!!!  Får lite go sjukgymnastik så länge i alla fall. Nog om min rygg :)

Hade hoppats på att få komma till Sundsvall inom en snar framtid. Kan bli nästa söndag ;) Jag vill ju dit och fika lite... *fniss*  Men om inte, så blir det om en månad förhoppningsvis. På söndag ska jag fira mina små änglar som blir 1 och 5 år. Tänk vad åren går.... men de är alltid lika söta. Blir go mat och tårta :D  Imorrn ska jag försöka mig på nån slags träning som funkar. Hoppas spinning går ändå. Sen vill jag på dans, men jag vet inte hur än. Pappas bil hade jag ju tänkt. Men där har växellådan frusit  :p  Ska se vad jag kan göra åt saken imorrn. Eller hoppas att nån annan ska dit. Har ringt till de flesta ikväll.. inget napp tyvärr.

Såg två älgar ikväll på väg hem... shit, var ordet jag sa. Men som tur var stog de snällt kvar vid vägkanten :) Man ska ha tur ibland!

Hade nog egentligen inget kul att berätta idag. Väntar på ett mail   ;) Slut för idag.....

Alla hjärtan

En dag för alla dessa idag! Tänk om man var lite mindre inriktad på att köpa saker... och ge känslor istället. Tror vi alla skulle bli lyckligare av det. Och rikare ;)

Har fått en del sms idag.... kan urskilja två stycken som verkligen betydde jättemycket.. och verkligen fick mig att bara mysa av glädje. Bli inte ledsna ni andra. Alla betyder så klart... men om ni visste vilka de där två var skulle ni förstå. Vill bara inte skriva det här i en blogg :)

Kikat på fillm med lillebror idag. Det var mys!! Gillar att umgås med honom. Han har köpt nya högtalare. Jäklar vad spännande filmen blev med allt detta basljud. Synd då att grannen ringde på efter halva filmen.. oooops ;) Men det var ju bara att sänka lite. De försökte tydligen romansa lite på andra sidan väggen ;)

Ryggen är bättre idag.... tur det!! Och nu längtar jag verkligen ännu mer till mitt nya jobb. Är så trött på att ha det så där tungt varje dag. Alla är för tusan dåliga just nu.... Och med min skadade rygg är det ju ingen hit att lyfta, vrida och förflytta hela tiden. Har tränat i alla fall... spinning gick bra! Och det var tur. Annars hade det krypit i benen nu :) Ett steg närmare målgången kom jag igår. Pulsspin.. där man går upp till 95% av maxpuls. Det ger bra flås och minskar känsligheten för mjölksyran rätt effektivt ;)  Kommer kännas grymt att springa till sommaren.

Bokat in Ölandsveckan och Rotanmaran nu. Bara jag får semester :) Fixat boende!!! Längtar!!! Sen ska ju jag och brorsan på Sensation white i Amsterdam. Men kommer det bli grymt eller vad :D  Hoppas verkligen att vi får med några fler. Är du sugen så säg till :)  Kommer bli en upplevelse som man aldrig skulle kunna få i Sverige.

Nu blir det jobb i två dagar... men sen är jag ledig i tre ;) hihi... lite lyx!!!  Ska fira brorsan på söndag. Ska bli kul att träffa mina små gokillar (brossönerna).

Nä är väl dags att sussa lite. Imorrn blir det pumpning av musklerna innan jobbpasset.

seeee ya  *happy*

Up on the hill

That´s where I´m going :D

Är skönt att känna så.. äntligen! Tog ju några onda dagar. Men att få annat att tänka på hjälper jädrigt bra det :) 

-Fått några sköna mail i inboxen de senaste dagarna
-Melody Club igår. De har några riktigt grymma låtar! Träffade några jag inte sett på ett bra tag. Kul kul :D
-Snart ledig några dar igen... och bara LÄNGTAR till nästa dans :) I´m addicted
-Hoppas på bra väder. Då blir det fjällen med skidor under fötterna.
-Träningen går super. Cycklar på som aldrig förr.. snart kommit runt Italien. Beroende av detta också :p
-Bara älskar musik! Bara älskar bilden som är mitt skrivbordsunderlägg! Bara älskar en hemsida.. eller två ;)
-Ett skönt uttryck. "Då blev det vår"  .... haha.... bara tre som fattar det ;) Men i Ö-vik blev det vår ett par gånger måste jag säga!


I LIKE IT ON TOP  :D

Glada små skutt

Så är det inom mig nu efter helgen :) Ett grymt sätt att fira sin födelsedag på måste jag säga.

Hel helg i Ö-vik. Dansmara i 2 dagar.... 16 timmars dans... till 6 helt grymma band. Kunde inte bli bättre. Det var ju bra låtar precis hela tiden  :D Wohooo!! Finns att glutta på
http://tv4.se/klipp/98844.html. Jag är faktiskt med i nån sekund där. Och så en annan intressant typ förstås ;)
Bodde i en lägenhet lite utanför Ö-vik. Faktiskt helt ok! Nåja.. ska va ett minus för att proppen gick mitt i matlagningen. Men då kom ju en trevlig karl och fixade till det hela nere i källaren. Man var ju lite otålig när vi väntade på fläskfilé och klyftpotatis *muuums*  Men så var det min födelsedagsmiddag också! Blev inge vin... men det var nog lika bra det. Var ju betydligt effektivare med vätskeersättningstabletter ;)  Så det blir standard på alla maror framöver.

Så nu är det bara att längta till nästa dans! Och till Vemdalsforum. Men framförallt så längtar jag till dansveckan på Öland nu! Det kommer bli grymt kul och skönt! Där blir det ju lite semester också, bara vädret e bra.

Annars då? Jo då! Allt lite seg efter helgen. Men nu har jag två lediga dagar. Grymt! Ser fram emot att börja nytt jobb i maj. Men samtidigt kommer jag ju sakna alla grymma arbetskamrater där jag är nu. Det är verkligen helt galen stämning där ibland... på ett bra sätt ;) Låg humor och högt i tak! Men jag kommer ju kunna träffa dom ändå! Afterworks i sommarkvällen och annat bus. Och vem vet. Kanske inte trivs så bra som jag tror på det nya, och då går jag nog tillbaka till de där sköna typerna.

Älskar "Show me heaven" med Perikles just nu..... fattar inte varför :p 

Dags att fortsätta softa...... tyckte bara det var på sin plats med en liten uppdatering!