Snygg-Erik

Jo ni... var ju rätt nice att titta på honom lite då. Jag kände ju faktiskt att jag va lite väl gammal för Regnrocken. Så det var ju kul att han dök upp på Marité igår... och på Wedan idag ;)

Igår.... nice dag ändå! Afterwork med några av läkarna på Barn. Jag visste inte först om jag skulle våga gå när det inte var nån från samma avd som mig (alltså syrror). Men jag ångrar mig ju inte. För shit vilken trevlig kväll det var på Bishop. Satt väl en 4 timmar och åt å drack. Lite smålullig blev jag allt. Sen drog jag och en av el doctores ner till Östersunds bästa uteställe om du frågar mig. Träffade några jag i inte sett på länge... kuuuuuuuuuuuul :D  :D  Goodie.djn från förra sommaren spelade ju, så gissa om jag va nöjd. Var även kändistätt...Bingo och Erik :p 
   
 Men Bingo var faktiskt mycket trevligare än den bild man fått. Och så har han ju rötter här uppe. Hans mamma jobbar ju på ett hotell här liksom. Raj raj hela kvällen i alla fall.
Jag å Jennie tog en tripp genom Österäng på väg hem. Vi letade efter en annan Erik..... Erik-Polis. Men han var inte där. Sen var i alla fall min säng väldigt skön, medan Jennie tydligen efterfestade till 6 imorse :P

Idag... äntligen sol och varmt. Käkade sån mysig lunch med GoingMalin! Trevligt som alltid ju :)  Strosade runt lite, men sen fastnade jag på Wedan med mina gamla arbetspolare. Konstigt va ;) Eller så inte.... Snygging!


Shoppat lite mc-kläder idag. Ryggskydd, handskar och jacka! Så det börjar bli en komplett utrustning nu. Bara byxor och skor som fattas. Men byxor ska jag prova på måndag. Blocket e bra skit det!

Så nu är det bara att ladda om för kvällen. Dans i Långsele till Zlips  :D   Vilken sköninghelg jag har då!

Förlossning

Varit riktigt taggad sen i tisdags. Min första mc-lektion. Jag hade innan satt ribban på att jag kanske skulle puttra runt på ettan hela lektionen eller nåt. Men jag gjorde väldigt mycket mer. Lärde mig växling, krypkörning, serpentinerna som gick galant, bromsa på grus och asfalt. Och så fick jag avsluta med att köra genom stan tillbaka till körskolan, med körläraren som passagerare. Tog några korsningar på vägen :)  Måste va en väldigt modig typ den där läraren... som vågade åka med mig första dan. Men som han sa.... jag är ju en naturbegåvning ;) hahah... Inte lätt att va ödmjuk efter det heller! :p Har fixat så jag har en att köra med privat också. Det kommer bli grymt!! I can feel it :)

Vad annars..... shoppat en ny bikini ;) .. och fått lite färg som gör att den klär riktigt bra. Men så är jag ju lite soldyrkare också ;)


Jobbet är ju som vanligt superkul! Idag fick jag vara med om min andra förlossning. Det är ju så jäkla coolt när barnet kommer ut. Man vill ju nästan gråta med föräldrarna.... men då får man samla sig och va lite professionell :)  Men jag kände mig faktiskt rätt glad just då att det inte var jag som låg där.... för ajajaj vad ont det måste göra. Men det var en duktig pappa som stöttade bra!

Känner mig helt enkelt bara så där nöjd, trots pissvädret liksom :)

En vecka full av sorrow

Ja det kom liksom allt på en gång..... farfar har gått bort.... en klasskompis har dött i cancer... min kusins hund tvingades dom ta ner.... en i dansbandet Jannez omkom....och idag fick jag reda på att min mormor e allvarligt sjuk. Jag menar, måste allt komma samma vecka!? Jag är ju ändå ganska härdad med livets tragiska händelser genom jobbet. Men det blir ju en jäkla skillnad när det gäller ens egen släkt. Får se om jag går på farfars begravning på fredag. Jag har bara träffat honom 2 gånger i mitt liv. Men ändå känns det som om jag vill gå. Jobbar, så vi får se hur det går att lösa...

Men annars har det varit en riktigt bra vecka. Mest med tanke på vädret! Bara älskar ju när det är varmt och soooool! Kär i sommaren :)  Har haft det bra soft.... varit ute så fort jag kommit hem från jobbet. En riktigt mysig picknic, goa stunder med vännerna, spelat kubb, grillning hemma hos päronen, dans till Perikles och en riktigt bra vecka på jobbet! Så visst.... saker är bra också. Har kommit igång bra med mc-teorin nu också och på tisdag ska jag köra första lektionen. Det ska bli riktigt spännande att se hur kasst/bra det går ;) Men jag har pluggat på bra och fått kika på hur en mc ser ut också. Det e ju kanon!
 
   

Är det åt det hållet man kan få såna där alltså ;)


en av sommarens bästa ting!
  

Da helg

Ja.. behöver nog inte berätta var som hände. Var bara en riktigt, riktigt rolig helg! Vilket gäng :)  Lite sömn och sjukt många skratt!! Och hur många mil jag åkt bil vill jag inte ens tänka på :p  Ösd-Kramfors-Ö-vik-Sundsvall-Kramfors-Matfors-Kramfors-Östersund..... U do the math....  Utgång i Ö-vik i fredags i alla fall. Shaked my ass ;)  Får i alla fall ge den där delen av Sverige credit för en grymt fin natur.

Lite bilder får tala istället....       


Och så bilder från ikväll..... home sweet home :

   
Solnedgången från Rödöbron..... En riktig romantiker.... även i kompisgänget ;)
 

Musik

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur mår du idag?
Give in to me -Takida

2. Kommer du komma långt i livet?
Du tänder alla ljus - Blender

3. Hur ser dina vänner dej?
How long - Lionel Richie

4. Kommer du gifta dej?
En stund på jorden - Cornelis

5. Vad är ditt livs themesong?
Red light - U2

6. Vad är ditt livs historia?
Into the heart - U2

7. Hur är skolan för dej?
The wanderer - U2

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Desire - U2  (mycket U2....... )

9. Hur kommer imorgon vara?
Drömmarnas land - Scotts

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Wicked game - HIM

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
One three hill - U2

12. Vilken låt beskriver dig bäst?
Crash into me - Dave matthews band

13. Hur är det med ditt liv?
40 - U2

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Bara låt mig vakna - Boogart

15. Hur ser världen dig som?
Wild horses - U2

16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
Turn me on - Kevin little

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Jump - Van Halen

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
It´s no good - Depeche Mode

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Show me heaven - Perikles

20. Har du en djup och mörk hemlighet?
All I wanna do is make love to you - Heart

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig?
Out of control - U2

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
Desert rose - Sting

23. Kommer jag någonsin ha barn?
Dark horse - Amanda Marshall

24. Vad är några bra tips till mej?
Don´t bother - Shakira

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Shippin stones - Flipsyde

26. Vad är min danssång?
Pride - U2


Ja vad säger man...... är väl bara att lita på slumpen. Skulle iofs va kul att göra om det utan så många U2 låtar i spelaren. Men å andra sidan...... blir galet glad av Pride. Och den har många glada minnen =)

Nu längtar jag tills imorrn, då jag å Lisa drar till Kramfors/Ö-vik på partaj!!  Nyss hemkommen från fest med jobbet. Himla trevligt och nu har jag sjungit mig hes på kareoken. Älskar det!! Jag å Annica fick sjunga jättemånga låtar för kareokekillen ville att vi skulle fortsätta ;) Bra betyg eller!

Dags att sussa... och ÄNTLIGEN sovmorgon imorrn. Blir nog inte ens nån godnattsaga ikväll :p

PÖSS