Dagen innan

Ja shit vad dagarna gått fort på slutet. Förut var det ju en evighet till Vemdalen, men nu är det liksom imorrn redan. Och jag som inte fixat nåt!! Fast å andra sidan.... bolaget idag och affärn imorrn. Blir fina fisken det :)

Igår var det en spännande dag på jobbet... i alla fall en stund. Fick gå ner på operation och se ett kejsarsnitt, och se när dom tog hand om bebben som kom ut. Det var coolt!! Bebben mådde jättebra, men jag är nästan glad att mamman slapp föda, för det var en ganska stor (fast ändå liten) tjej  :)Grattis till föräldrarna!

Gjorde en god gärning igår också. När jag skulle ta ut pengar vid en automat så poppade en annans kort ut... HAr aldrig hänt. Så jag tog det, kände mig som en liten tjuv och väntade på att dolda kameran skulle filma allt och se om jag skulle använda det ;) Ok... jag erkänner.... jag tänkte faktiskt tanken en liiiiten stund. Ända tills jag såg mig själv bakom lås och bom. haha.... Så istället gick jag till polisen och fick ett litet tack. Det var snålt! Hittelönen då :p

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde. Det var blodcentralen som behövde blod. Så jag undrar just om jag ska göra en god gärning idag också. Får bli frukost och en dusch först, sen får vi se. Bolaget var det ju också ;)

Uppdatering blir nog först efter helgen nu :p

~kram~

Min borg är putsad

ja efter några dagars inskolning i bebisparadiset behövdes det en storstädning här hemma. Tvättar för fullt och har t.o.m. städad av spisen :) *nöjd*  Dammtorkad och annat nyttigt! Så nu känns det gitt! Blir ju att tillbringa hela påskhelgen hemma med familj och släkt. Ska bli riktigt skönt att landa lite där hemma och bara äta en massa god mat. Njuta och mysa med älsklingskissen... som fortfarande inte tagit sig in till stan igen :s  Saknar henne!!

Idag har jag varit lite mer med bebbarna. En av dom är sjukt liten. Huvudet är väl knappt som en apelsin... men så väger den lille bara knappt ett kilo. Men han växer och det är ju bra :) Mina andra små pysslingar var goa idag. De fick mat och nya blöjor och lite pyssel. Mitt jobb är mysigt!! Visst det kommer bli bra mycket stressigare än så här, och mer allvarliga saker också. Men det tar jag då.... just nu njuter jag bara ;)

~GLAD PÅSK~


Mi casa!! I lööööv it  :D

   
 

Fantastiskt kul!

Ja shit vilken dag jag haft idag alltså. Min första dag på spädbarnsavdelningen. Gud så små söta liv det var där. Och dom ska jag få ta hand om heeeela sommaren. Underbart!!! Vilka pyttesmå blöjor liksom.... Och personalen verkar va gullig. Många yngre tjejer så det ska nog bli super! Ja jag är helt enkelt nöjd med min första dag på jobbet. Lönen blev ju helt ok också :)

Annars då.... Ja jag tuffar på hos sjukgymnasten. Ryggen blir visserligen varken bättre eller sämre. Men idag beslutade jag mig för att äntligen prova värktabletter. Ja jag kan ju inte bara tjata på mina vänner om att de ska följa doktorns ordination, jag måste väl göra det själv ibland också.

Min goMalin ringde förut och föreslog en utlandsresa till höste. Klart man e på :D  Bara det inte dimper ner en fet återbetalning av skatt eller nåt. Men annars.... gärna playan i höstrusket för mig!! Är förresten helt sjukt vad fort det blir ljusare ute. Jag menar... solen skiner och klockan är 19  LOVE IT!I helgen som var, var jag i Oviken och körde skotet. Shit alltså! Var flera år sedan, så jag var tvungen att gasa ur mig på isen. Men jag körde "bara" 125 km/h.... måste ju tänka på ryggen också .. hehe. Dans till Blender både i fredags och lördags. Kul kul kul :) Och det är extra kul på de danser vi åker iväg. I lördags var det Matfors. Vi kommer nog bli ett gäng som åker hela våren och sommaren.

Min älsklingslåt just nu:  Blender -Du tänder alla ljus

:) :) :)