I valet och kvalet

Ja mycket beslut och funderingar har det varit på slutet. Varit både arg, besviken och sånt i omgångar. Vill inte gå in på allt, men energin har sjunkit rejält. Det känns skönt att ha en semester inplanerad i alla fall.

Arbetslös från 31 aug. Känns pissigt för jag ville verkligen jobba där. Men nu har jag tagit lite nya tag i alla fall. Ansökt om norsk legitimation för att kunna jobba där. Har även sökt en vidareutbildning i Sundsvall (på distans). I så fall blir jag barnsjuksköterska om 1 år och då kan dom stoppa upp nåt i arslet på jobbet. Då kommer jag automatiskt gå före vissa på jobbet vad gäller anställning. Så jag tänkte att nu när jag ändå inte har nåt annat planerat kan jag ju läsa på en gång. Annars hade jag tänkt vänta med det till nästa år.

Mc-kortet taget... men ingen mc. Det grämer mig till leda. Vill ju kunna va ute och köra nu. Hade tänkt köpa en för ca 20 000 men efter alls tjat och allas åsikter om att det bara är skitcyklar sitter jag nu med en bunt papper med cyklar på uppåt 40 000......... Det var inte det jag tänkt mig och jag känner mig rätt less på all den tid jag lagt ner för att leta cyklar som ingen annan än jag tycker är bra. Men idag..... nu har jag fått nog. Det är jag som ska köra. Det är min ekonomi det handlar om. Så ska det bli nåt köp i år så är det nåt jag vill ha... och inte vad alla andra tycker jag ska köpa. Punkt!

Ska helt plötsligt va med på en buggtävling om några veckor. Så jag har fixat alla papper, betalningar och sånt idag. Men det är ju en rolig sak :) Hoppas bara att jag kommer hinna träna med min tävlingspartner EN gång innan tävlingen i alla fall ;)  Vore ju som trevligt! Och förhoppningsvis kommer tävlingen, som e i Ö-vik, kombineras med en roadtrip med delar av gänget. Vore grymt kul det!

Så ja gott folk! Vad jag gör om några veckor vet inte ens jag..... men det känns rätt soft. Just nu ska jag njuta av att vara ledig tills det händer nåt. Jobbade ju min sista dag igår....

Kram

Långledig

Det har varit grymt skönt det! Jobbat lite väl mkt på slutet känner jag. Så nu funderar jag faktiskt på att va ledig i september tills jag ska till Cypern. Jag har faktiskt bara haft en ynka veckas semester på hela det här året. Kanske e dags då.... ?!
Ska ta och ringa till Norge i alla fall och höra vad de har att erbjuda. Nåt kul kanske :)

I helgen var jag hem till mamma och pappa en sväng. Var gött! Tog hand om min lilla kisse lite och fick äta en massa god mat. Inte helt fel det ;)
   Min älskling!!!

Resten av ledigheten har jag bara tagit som den kommit. Inte planerat in nåt allt. Så det har varit precis som jag ville. Tränat en del, var på dans och lite sånt där. Hade hoppats på en mc-tur. Men det blåste för mycket för att åka så där fort. Men jag fick ju åka på annat ;)  haha 
Hade besök av "mina" små barn igår. Vi var och åt först och sen var det Bolibompa-dags.
  Jag menar.... hur söt är han inte då i mina hundtofflor  :D

Bilder att ta med sig till kalla vintern.........
image73

haaaap

Vad ska ventileras idag... !? Kärlek kanske. För allvarligt.... vad är det som är bra med kärlek egentligen?? Är det inte bara en massa smärta, oro. osäkerhet och funderingar hela tiden. Istället för det där underbara man vill att det ska va. Jag vet inte hur andra upplever det, men jag får då rakt ingen rätsida på det hela. Kommer jag någonsin att få det tro. Men det borde ju va med kärlek som det är med annat. Bara man vill det tillräckligt mycket så går det till slut. Fast då kommer vi ju genast till problemet att inom kärlek så är man alltid två. Och den andra parten kan man ju som bekant inte styra över.... hmmm..... dead end!

Ja sen sist då.. hunnit äta kräftor. Det är fina grejer det... och shit vad gott det var. Malin hade ju gjort världens goaste paj till så vi var nog lika proppmätta båda två sen  ;)


Sen har ju min kompis äntligen fått barn. Oj oj vilken söt liten tjej det blev. Undrar vad hon ska heta. Hur som helst så längtar jag tills jag får va barnvakt ;)

Har ju även varit Yran. Den var väl så där för min del i år eftersom jag jobbade hela helgen. Men ett par kvällar på stråket hanns ju med. Träffade inte lika många bekanta som jag brukar. Det kändes lite synd. Men några i alla fall!
      
   

Kung på Guitar hero  ;)
 

Har även hunnit med en tur till Frösö zoo. Det var en riktigt kul tripp det. Roligare än jag tänkt mig....  :)
   

Jobbet då... mitt älskade jobb. Fick ju inte förlängt vik så nu har jag inget jobb från 1 sept :(  Astrist!! Vet inte vad jag ska hitta på. Anmälde intresse på en norsk sida och de ringde ju redan dagen efter. Så där verkar det ju finnas. Men jag vill ju inte va där hela tiden. Kanske finns nåt på heltid..... Får se!

Nu är jag i alla fall äntligen ledig! I FYRA dar :D    Så ikväll blir det film!

Kram