Sista veckan

Ja nästa vecka ska jag börja jobba igen. På en ny avdelning. Känns spännande men samtidigt lite nervöst. Men det blev riktigt grymt med en extra inskolningsmånad. För jäklar vilket ansvar jag kommer ha sen. Dessa pyttesmå liv. Hoppas det e bra personal, men de var jäkligt trevliga när jag var där.

Ja veckan som gått... shit! Tänka sig vad mycket man gör egentligen när man e ledig. Har ju varit helt sjukt bra väder :D överlycklig!!! Så nu behöver jag inte känna mig så ledsen över att jag inte kom iväg utomlands. Har ju fått en massa sol här hemma. Har varit mycket chill i solen den här veckan. Och middagar tillsammans med de andra i De sjukskrivnas riksförbund ;)  Och mer.... Bio i måndags. Vilken läckerbit *dregglar*  haha.. IKEA i tisdags. Var en kul tripp det vill jag lova. Och tre gånger for vi in på parkeringen i Birsta. Vilka guldfiskminnen vi hade då rå! Köpte mycket roligt där och så var vi på Gina Tricot också. Den affären vill jag har här :)   Onsdag: chill, sjukgymnastbesök och gooo middag med mams och papps. Plankstek och ett glas rött. Det e gött det! En tråkig grej är ju att våran äldsta kisse försvann till himlen :(  17 år.... men hon har ju haft det grymt bra hos oss. Men ändå. Hon e saknad!! Torsdag... ja då fick man sig en go kinalunch me Malin och sen ett nice fikabesök på kvällen. Riktigt mycket kul att prata om  :) Fredag.... mer lunch med kussen. Sen städade jag så fint och planterade om alla blommor *stolt*  trodde det skulle bli öldrickarkväll med mina gamla arbetskamrater nu när jag slutar. Men det får allt planeras in en annan kväll. Men M-T var här ju, och det e fan inte illa. Vi hade en kul kväll med datorn :p  Några öl blev det innan dansen. Var i bra form igår alltså! Idag är jag allt lite seg.... måste powernappa, för ikväll drar det iväg ett gäng till Matfors på mer dans. I know.... we´re crazy!! Men dans e sjukt kul! Och snart stundar ju arbetsveckor utan ledighet, så jag passar på!

I övrigt.... ja livet e bra kan jag säga. Det är vår och det enda jag i så fall skulle sakna är nån att bara mysa med. Men under tiden njuter jag av livet och har det bra :D

 cill  

Hög hela helgen!

Ja inte vet jag vad det varit, men jag har varit på ett sånt otroligt bra humör hela helgen. Speedad liksom!! Men så har det varit en grym helg också :)

I fredags var jag bjuden på middag. Härligt gäng och supergo mat. Verkligen!! Sen iväg på dansen jag längtat efter. Perikles!! Hade så jäkla kul alltså. Ok.. kanske dansade på lite väl mycket med tanke på min rygg, men jag hade verkligen svårt att hejda mig. kul kul kul  :D  Fick ett litet snack med den snyggaste gitarristen också ;)  Ja.... vet inte varför, men i mina ögon e han skitsnygg!
Lördag... skulle bara ner på stan och kika om en jacka kommit in. Men jag blev kva rpå stan till 15.30. Träffade en bekant.... han hade minsann varit i Thailand i tre veckor. Satt och surrade. Trevlig e han! Sen när jag satt där blev jag ju till slut också fikasugen, så lite fika och surr med Jon innan jag köade för biljetter till Musik Direkt. Min kusin hade ju liksom gått till final. Yippiiiii  :D  Han e så sjukt grym på piano! Om jag någon gång gifter mig ska han spela på mitt bröllop. Men det vet han redan om :p 
Sen blev det ju gänghäng... de handikappades och sjukskrivnas riksförbund hade middagsmöte... hahaha... Ja det är inte lätt för ungdomen nu för tiden :p  Käkade tacos och det e bra skit det! Precis som att hänga i gäng. Sen skulle vi alla ner på Musik Direkt då. Ett jäkla biljettstrul var det för alla biljetter tog slut precis innan mitt namn på listan :(  *morr*  Men då la man in storcharmen och fick till att vi fick va på ett mycket speciellt ställe. Stackars Helena som fick kravla sig upp i världens smalaste sprialtrapp med kryckor och nyopererat knä. Men tala inte om det för nån :P  Ja... var ju lite mys där uppe i alla fall. Fikade och lyssnade! Men efter att min kusin spelat (gryyym) så blev det allt lite segt. Alla lät ju likadana tills slut och skränigt ljud. Minus till ljudteknikerna!
Hem efter det och snabbduschade... på en kvart eller så. Fick skjuts på dans. Fan vad duktig Shake är att spela. Har aldrig hört dom, men riktigt bra låtar hela tiden. Var väldigt lite folk tyvärr.... Sista snabba dansen var det 6 danspar på golvet  :p Men jag hade en riktigt kul kväll! Fanns ju faktiskt några att dansa med.... och så fick jag ju en så mysig sista dans!!!! Ett tappert försök att låtsas att det var nån annan jag dansade med  ;)  Och rätt låt också. Show me heaven. Me love!!  Fick skjuts hem också! I en grymt cool bil. Faktiskt den häftigaste jag åkt i! Antar att den kostar ett par hundratusen :p

Planer på att dansa lite i Matfors på lördag. Är ju Blender där!! ;)  Men det får vi se. Först och främst blir det en skön dag idag! Och på tisdag blir det IKEA  :D  Yeah!

Sola och må!

Klarblå dag!!

Skön dag nere vid sjön



Underbart väder hela dan


Och nu är det snart dans!!! Wiieeeee.... som jag har längtat ;)




~   ~    ~
Rapportering från den kommer.... för hittills idag har jag bara haft det gött i solen och träffat kompisar. Livet är härligt!!!


Är det ok att längta till sommaren?!

   


Jag tror det va  ;)  Men om det dyker upp en billig sista-minuten nästa vecka, då åker jag. Man kan ju faktiskt ta sig ända till Indien för under 3000 ;)

- - - - - - - - -

Ok .. det blir väl ingen utlandsresa nu då. Fast jag så gärna vill!!..  Men ingen kan/vill/har råd.. och så. Men det blir till att planera in lite annat kul istället. Kul är ju att Söt is back in town. Så vi kan hänga i gäng. Verkar ju va lika bra att man lär sig hur sånt funkar ;)  haha.... Tänk vad killar är beroende av sina killkompisars åsikter. Det e ju sjukt ibland. Imorrn är det äntligen dans i alla fall!! Och sen blir det ev IKEA på tisdag. Det blir kul för jag ska kika ut en soffa jag vill ha. Hoppas jag hittar en riktigt mysig som inte är allt för dyr.

Nä ska väl sova. Fast jag på nåt sätt e pigg också. Men jag har ju nån bacill i kroppen, så vila är väl bra. Och imorrn vill jag inte sova bort hela dan. Stora solar på väderkartan :D

Nattiskramar!

Dans i Bergeforsen

Spenderade gårdagen hos mina föräldrar. Var skönt! God mat, sällskap och så fick jag mysa och busa en massa med min lilla älsklingskisse :) Filmade henne med min nya telefon när hon busade ute i snön... hihi sicket busfrö!

Sen åkte jag med papsens bil in till stan. Skulle ju åka till Bergeforsen på dans. Fick sällskap av Jon och Mari-Terese... grymt! Och shit vad laddad jag var. Dels för att det skulle bli grymt kul att dans. Har ju inte kunnat gjort det så mkt på slutet pga ryggen. Men eftersom den e så pass mycket bättre nu kände jag att det skulle gå bra. Var non-stop Blender och Wahlströms. Bra skit det ;)  Några riktigt roliga buggar och mys danser blev det. Var mycket folk så det blev en grym kväll. Hade jättekul :) och det var underbart att kunna bugga i stort sett som vanligt igen. Med bus och spex :)  Så nu längtar jag ju redan till nästa helg då det är Perikles. Jag vet... jag är beroende av dans. :D

Mari-Terese sov hos mig inatt... Vi kom väl hem runt 4-tiden imorse/inatt. Sen surrade vi på till säkert kl 6. Sov till 10...... så nu efter att ha ätit frukost börjar man ju känna sig liiiiite seg :p  Men det är det fan värt! Jag har ju ändå inget jag måste va pigg till idag. Jag behöver bara njuta av minnena från gårdagen.

Snöar ute.. det e ju lite trist! Vill ha vår..... Men det är vår i min själ :D Det är det sannerligen.....

Storstäd

Ja det e ju en av sakerna man kan ägna sig åt när man e väldigt ledig som jag är just nu. Men det är rätt skönt när det är klart. Och fint i badrummet blev det :)  Har även varit och tränat spinning idag och det gick super idag också. Är så himla lycklig att jag kan träna det utan att få ont i ryggen!! Träffade lillebror också. Han hjälpte mig att hämta en STOR lampa på Livs&Deli. Så nu har jag inte den där rosa plafonden längre.. som inte matchade så himla bra med mina gula tapeter :p  Imorrn kommer pappsen in och ska korta av lampsladden lite bara. Den ska ju sitta högt upp!

Längtar efter en en sån där riktigt solig dag nu där man bara kan sitta och gotta sig. Verkar ju inte bli den här veckan i alla fall. Regn, snö och blåst. Är det höst!? Fast idag var det ändå en ny slags värme i luften. Verkligen längtar till sommaren nu!

Har helt enkelt underbara vänner :) Det märker jag ju särskilt nu när jag träffar som mer än jag brukar. De har så många kloka ord att säga och det är intressant att höra lite mer om deras liv också. Och om ni känner att livet e jobbigt..... prova att putsa lite på självkänslan ;)

En soffpotatiskväll..... men det är rätt behagligt nu när jag faktiskt kört på hårt hela dan :D  Imorrn blir det tvätt, tid hos sjukgymnasten (bara det inte blir akupunktur igen), träning med lillebror och träff med päronen. Schysst dag kommer det att bli!

~ Ta hand om er ~

Jag är utmanad!

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Till slut väljer jag sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

Efter det är gjort skriver jag en kommentar i era bloggar för att låta er veta att ni har blivit "tagna" .


 So here I go!

1. Eftersom jag är väldigt morgontrött så blir det lätt att det där med att fixa frukost mest görs på rutin, lite halvsovandes. Så därför händer det rätt ofta att jag är på väg att sätta in mjölken i skåpet bredvid kylen, ta saltet jag ska ha på ägget och strör på gröten-i tron om att det är kanel.... och då vidare. Ja ni förstår ju :)

2. Jag har ett sjätte sinne som gör att jag ofta känner på mig saker eller känner saker hos människor, innan det verkligen händer. Det händer dock allt för ofta att jag inte lyssnar på det och bara tuffar vidare, för att sen inse att jag faktiskt skulle vunnit rätt mycket på att lyssna. 

3. När jag var 6 år fick jag en lillebror, men eftersom jag så gärna ville ha en lillasyster så fick han ofta bli sminkad och utklädd i tjejkläder. Stackarn! Men när han blev äldre gick han så klart inte med på det längre ;) Idag älskar jag ju min bror, precis som han är! Och jag hoppas verkligen inte att han fått några men av att leka med barbie och My little ponies.

4.  Det är ju lite lustigt. Men varenda gång jag köper godis blir det av någon anledning gammalt. Detsamma gäller glass, kakor och sånt. Jag kan bli galet sugen på sött. Men så äter jag några, sen är jag liksom nöjd. Och det är ju ganska långt mellan de där sugena så det blir helt enkelt gammalt. Jag måste snart slänga några kex jag har i skafferiet...... tror det är bäst före 2007-06. Men det finns ju ännu hopp :)  Tror det här inträffade efter att jag avgiftade mig från sockerberoende under en vecka när jag pluggade på högskolan. Man kan ju få för sig dumma saker som student ;)

5. Jag har ju istället andra beroenden..  Är galet beroende av musik, min telefon och min dator!! Skulle nåt av de inte finnas skulle det krypa i mig. Kan bli riktigt euforisk av en riktigt bra låt, även om jag spelat den 10-15 gånger på repeat. Är också riktigt beroende av närhet och dans. Men det kan ju va så att jag gillar dans så mycket för att få närhet. Chips är också muuuuums ;)

6. När jag var liten samlade jag på skalbaggar. Jag hade en egen liten värld till dom och såg till att de hade allt de behövde. Hade små stenar och träpinnar, växter och vatten. Och så fick de väl lite mat emellanåt. Var riktigt spännande att gå på skalbaggs-jakt. Och allt eftersom lärde jag mig ju vart man kunde hitta de största och bästa.

Jag har utmanat:
http://anaid.blogg.se/
http://frogger.blogg.se/
http://leonelli.blogg.se/
http://bergstromholm.wordpress.com/
http://frostahexxa.bloggspace.se/
http://zandras2007.blogg.se/


Things changes

Ja tänk hur saker kan förändras i ett öginblick. Från en helt vanlig dag..... till en dag då en av ens bästa vänner ligger på sjukhus och man blir skitorolig :(   Nu verkar det ju som om det inte blir nåt allvarligt... eller ja, det är det jag intalar mig i alla fall. För hon ska ju inte ligga där! Hon ska ju va hemma och må bra. Hoppas hoppas hon är bättre imorrn. Det är jobbigt när någon man bryr sig om har ont ont. Stackars!!


Ok... det var lycka idag också. Fick två semestrar godkända. En i april och sen veckan för dansveckan på Öland. Dödsfett :D  (nytt uttryck från en norsk skräckis) Sen var jag hon min tränare idag och fick lite tips på träning som passar nu med min onda rygg. Imorrn ska jag till sjukgymnasten och höra vad han tror om att jobba. Som det är planerat nu ska jag börja jobba på torsdag igen, för då går min sjukskrivning ut. Men jag är fortfarande inte bra. Bättre... men inte bra! Så imorrn är lite avgörande.

Grym kväll med brorsan igår. Hade först varit hemma hos mams och papps på middag *mys*  Sen kolla jag å brorsan på värsta skräckisen. Fritt vilt... ja den e norsk. Men den var faktiskt bra. Och hemsk!!! Fy fan vad rädd jag blev när brorsan skrämde mig. Sen gjorde vi en deal att ingen fick röra den andra.  Ja så efter den var vi ju så rädda så vi var tvungen att kolla på nån neutral film. Blev The Holiday!! Men den var ju så där riktigt sockersöt. Fylld av sån där lycklig kärlek och en massa starka känslor. Så då satt vi och snyftade istället... haha... vilken jäkla syn alltså. Men efteråt mådde vi båda bara så där skitbra! Kanske var bra att bara få känna alla känslor som finns. Ut med som bara. Ilska, rädsla, glädje, tårar ...  Fler såna kvällar :)

Börjar få riktigt abstinens efter dans nu. Men jag har faktiskt fått ett inbjudan till dans i Sundsvall till helgen. Får se om jag nappar på det ;)

Ska softa vidare..... peace out på er gullefjuns

Utsålt på 2 timmar

Ja så snabbt tog det slut på årets biljetter till Sensation white i Amsterdam. Men jag sitter på 4 av dom ;) Det gäller ju att va med när de släpps! Så 070707 befinner jag mig i ett hav med 30-40 000 vitklädda dansande människor. Grymt coolt kommer det att bli!

Haft ett par riktigt bra dagar. Umgåtts mycket med mina vänner och min familj. Luncher, middagar, frukost, promenader, ljusparty, shoppat..... Färgat och klippt mitt hår. Blev riktigt bra! Tränat, och igår var jag på spinning. Överlycklig för jag fick inte ont i ryggen :D Så nu ska jag börja träna lite försiktigt igen. Äntligen lagt över allt på min nya dator idag.. och då menar jag äntligen. Fick den ju i julklapp ;) Men den funkar så bra nu så. Sorterat alla filer och fått bra ordning.

Längtar så till nästa dans. Var nästan så jag funderade på att åka på Date i Ö-vik. Men det är ju lite vääl långt, även för mig ;)  Får se om jag går på Jannez till helgen, men jag tror inte de. Dom suger fett!  :p

Melodifestivalen... så klart vann ju fel låt. Halllååååå.... Måns med Cara Mia regerade ju! Men Sverige får skylla sig själv... igen :p

I övrigt då.... jo passar på nu när jag är ledig att arbeta lite med mig själv. Lite stödjande samtal och Mera självförtroende på cd-skiva med Mia Törnblom. Tror att man behöver stöd och hjälp för att utvecklas. Annars blir man nog lätt stillastående i nån sorts tycka-synd-om-sig-själv-hål. Nä vidare i mig själv vill jag  :) Här ska skaffas självkänsla... inte bara självförtroende. För det har jag i alla fall för det mesta rätt gott om. Men jag ska ju duga.... bara som jag är... oavsett liksom. Dit ska jag komma :)

Nä.. fan vad trötter jag e. Tur jag inte gick på fest eller nåt annat. Tror banne mig jag ska lägga mig å sova. Drömma sött och vänta på ett samtal imorrn :)

Pusspuss och glöm inte att ta hand om er! Det finns bara en som du och bara ett liv att leva!

                    


En sjukskriven dag

Ja hur kan den se ut.....  Började 10.30 hos sjukgymnasten. Fick en övning jag ska göra några gånger om dan. Hoppas de hjälper. Är riktigt j-vla less på att inte kunna göra nåt! Buggträning är det ju ikväll, men den ska jag skita i. Är ingen mening att åka dit å va danssugen utan att få dansa  :(

Men då har man ju sina underbara vänner! Åt lunch med Susanne å lilla Adrian på G:a teatern och sen kikade vi runt på stan. Mysmys! Fick min födelsedagspresent också. Lika bra som alltid när man får av henne :D 

                                                               
   <---  Sötnosarna

Nu har jag nyss varit och handlat lite mat och fört över de nya bilderna till datorn. Älskar ju min nya telefon. Är min nya leksak det ;)

Tänker mycket på helgen... Den var grym!!