Att sova i en orkesterbuss

Ja det var faktiskt en upplevelse. Man ska dock inte ha anlag för klaustrofobi :p  Är inte stora bäddar dom har!! Men gott sov jag, nattad av den lätt gungande bussen. Kom hem sisådär vid 8-snåret i söndags morse. Helnöjd efter en dansmara i Hudik. Ja det blev en dag där i alla fall. Hade inte tänkt åka men så fick jag ett litet infall, bokade tågbiljett och for ner. Hade rekat den där hemresan innan :)  Och förresten löser sig sånt tydligen ändå eftersom jag fick två erbjudanden om sovplats utan att ens försöka. Men jag sa nej till dom... kändes lite konstigt att bara sova med nån så där.

Fredan vill jag nog inte ens prata om. Förutom att jag vart sjukt less på såna som är runt 18 år!! Så otroligt löjlig attityd. Spenderade två timmar i en kö som var så pressad att vi knappt fick luft. En tjej framför mig svimmade. Man tog sig ingenstans... och då menar jag det. Kön stog nästan still... och efter 1 timme stängde de entrédörren för att inte öppna den igen. Så där stog jag med min lilla fåniga lapp till förköp..... som vakten sa var "en garanti för att komma in" när jag lite smått upprört ifrågasatte meningen med förköp om man ändå måste stå i samma kö som alla andra. Så efter dessa två timmar utan luft kom även en liten panikkänsla smygande till mig... fast jag inte brukar ha problem att stå trångt. Kom inte fram... inte bak.... ingenstans. Brandlarmet gick... polisen var förbi....ambulansen kom...... folk skrek för de klämdes så hårt mot staketet.... KAOS!!! Ja till slut lyckades jag i alla fall klämma mig bakåt... och kom ut... *pust*  Gick ner på Plaza istället. Gratis och faktiskt riktigt bra musik ett tag :)  Jäkligt besviken på kvällen!!   Ja se... jag som inte ens ville prata om det :p

Nedräkning till Vemdalen nu! Längtar :) :)  Kommer bli superkul som alltid! Och så kommer ju våran älskade Bonde-Felicia hem. Imorgon gäller det att kolla på tv igen. Onsdagar kl 20 är heligt! Tema är fixat för afterskin och alla börjar verkligen ladda nu. Kommer ju bo i de hyffsat nya stugorna.. var på fest i en sån i våras. De är jäkligt fräscha ;)  Sweeeet!

Slut för idag... Imorrn blir det biobiljett-köp till skräckfilm (me like) och träning med brorsan. Går så jäkla bra med träningen nu. Är så skönt att jag börjar återfå min gamla fina form efter typ ½ år av skadeperiod och en massa tappade muskler.

Livet är faktiskt härligt!

Saknar det meningsfulla

Ja alltså... det är inte kul att vara utan jobb längre. Fram till resan gick det bra för då hade jag ju nåt att se fram emot. Och då var det faktiskt rätt skönt att bara va ledig. Men nu.... nu saknar jag min arbetsplats. Jag saknar de där små liven som behöver saker för att överleva. Jag saknar att få göra något som är meningsfullt. Att se dom bli friska igen, se de lyckliga föräldrarna, lära mig allt jag bara kan av kollegorna.
Har äntligen fått iväg alla papper till Norge. Tog ca 6 veckor att få den norska legitimationen :p   men nu är allt ivägskickat så nu väntar jag bara på att de ska höra av sig. Ska bli spännande att se vad de har att erbjuda. Hoppas ju så klart mest på nåt med spädbarn. Men jag får nog ta det som finns. Det tråkiga är ju att jag inte kan va vart som helst. Har ju inte en helt frisk rygg sen den där skadan i januari, så jag kan ju inte va där det är fysiskt tungt. Och igår fick jag äntligen röntgensvaret också. Visst... var inte kul att läsa, men samtidigt bra att veta vart skadan sitter. Är två kotor som komprimerats :(  och om det går att göra nåt åt det vet jag inte än. Ska bli uppringd av en läkare imorrn och jag ska försöka få henne att fixa en remiss till Åre. Där är de sjukt duktiga! Northwest Orthopedics. Var där med min nacke när jag krockade för en massa år sedan. Fick verkligen hjälp!!

Övrigt då... ja jag kan nog påstå att jag allt fått en liten annan livssyn sen jag kom hem från Cypern. Inget omvälvande men jag märker att jag ser på saker och ting lite annorlunda, på ett bra sätt. Hoppas att det inte försvinner med tiden. För det är den synen jag vill ha... Gör liksom livet så mycket bättre, roliga och lättare!!

Har även kommit på att jag vill göra en tatuering till. Vet vilket motiv jag ska ha och vart den ska sitta. Har bara några varianter att välja mellan än så länge. Men antalet minskar :)

Och tills nästa gång  .... Shanti shanti  (vilket är Hindi och betyder frid och fred, att man ska ta det med ro)

Cypern

Hemkommen och längtar tillbaka...... hade det så underbart och fick även mitt livs coolaste upplevelse. För er lyckligt lottade som har Facebook kommer det läggas ut bilder där från resan :)