Så mycket bättre

Ja.. det har det då verkligen blivit. Har inte hört något om mina prover jag tog sist så det känns skönt. Bara lite sockerdricka kvar i foten och jag hoppas det försvinner helt och aldrig kommer tillbaka!!

Helgen som varit var helt kanon. Lever på den kan man säga. Ler och bara känner mig glad. En kanondans med ett väldigt speciellt band på fredagen och en superlyckad medverkan på fotbollsgalan. Jag har ju totalt inget med fotboll att göra men känner en del som spelar och en gammal klasskompis till mig fixade så jag fick sitta med ett av herrlagen och äta. Finfint det :) Blev 2 goa cider, en massa dans med söt och så den goaste skåningen (eller kanske näst goaste) på scenen. Blev bara en sån där helt oväntad kanonrolig kväll!

Annars då....ja skolan kommer stressa sönder mig ett tag nu framöver.. tills v. 50 då tentan är skriven. Imorrn bitti har vi redovisning men jag vet inte ens vad jag ska prata om än... Måste kliva upp i tid imorrn så jag hinner förbereda!! Sen är det praktik för fullt och två andra uppgifter och så förberedelser för magisteruppsatsen. Så det rullar på kan man säga  :p  Men det är ju roligt också. BVC känns riktigt roligt redan efter första dagen! Kanon!

Träningen är i full gång. Idag var jag och Marie på Body Attack. Vi tackade varandra för en fin tid tillsammans innan passer började... utifall vi inte skulle överleva. Men vi klarade det med bravur  :D  Så nu kan inget va för jobbigt längre. Det är bara att köra på och se fram emot en fin form framöver!

Funderar på att dra på kryssning med Birka Paradise. Bara spa, bad, sol och värme. God mat, lite dans och "hotellfrukost". Känns riktigt lockande! Ska se om jag får med nån på trippen...  :)

Natti natti

November

Det måste ju ändå vara årets mörkaste och jobbigaste månad. Är därför glad att det ändå hänt många bra och roliga saker ändå. Men har även varit lite mindre bra tankar senaste dagarna...

Höstens Vemdalsforum har passerat. Och som alltid.... i Vemdalen är man i en helt annan värld vilket är helt underbart. Hade ännu en gång en helt fantastisk helg. Annorlunda mot hur de brukar se ut, men faktiskt en av de bästa. Har fortfarande en overklighetskänsla kvar men jag tror det hände på riktigt.

Skolan tuffar på.. uppgifter till höger och vänster och nu börjar jag känna att det närmar sig tenta och superduperuppsatsen som ska ge mig magisterexamen. Jisses va :p  Är ute på pratik nu och det är ju som alltid lärorikt. Synd bara att min handledare mår piss. Men jag passar på att gå med några andra också. En dag i förra veckan visade de filmen Flyga drake i aulan och det var banne mig en film som berörde det. Särskilt när man sitter bredvid elever som man vet själva gått igenom den tortyr och flykt som visades. Jag kände tacksamhet efter den dagen. Tacksam för mitt liv, min hälsa och min uppväxt.

Saknar fortfarande hojåkningen. Längtar nästan varje dag tills jag får ta fram den igen. När snön smält och vårsolen skiner. Det längtar jag till! Då kommer även skolan och utbildningen vara klar. Det känns jobbigt att tänka på vart jag ska jobba efter det. Vill verkligen jobba här hemma nu.... inte sitta och pendla. Även om jag älskade att jobba i Sundsvall så har jag i alla fall i nuläget mycket som håller mig kvar här i Östersund. Men jag tänker som så.... jag får se hur mitt liv ser ut då, är jag fortfarande själv, eller kommer där finnas någon jag bryr mig väldigt mycket om.

Har kommit igång med träningen igen. Full fart! Spinning, core, box och lite andra pass. Men boxen måste då ändå klassas som favorit :-)  Grym tränare som har passet. Man kan inte fuska en sekund ens. Sen är det rätt skönt att bara slå ur sig lite ibland. Och det tycker min träningspolare också ;)
Jag som förresten tyckt att min hälsa varit så jäkla bra... men nu ligger ett litet grått orosmoln över mitt huvud. Har haft en konstig känsla i höger arm och ben några dagar nu.... sockerdricka, bomull, kyla... ja såna känslor. Så min hjärna svävar ju direkt iväg på tänkbara hemska åkommor. Damit för att va sjuksköterska ibland. Ringde i alla fall hälsocentralen för jag ville bara kolla om jag var lite pjåskig. Men hon tyckte direkt jag skulle komma. Fick en jättebra läkare som faktiskt förstog min oro och visste direkt vad min största farhåg var.... Han gjorde i alla fall en grundlig undersökning och tog lite prover. Blir det inte bättre måste jag utredas vidare :(  .... den gråa sidan av november.....

Tur jag har en ny förälskele som bara får mig att må bra inombords. Robbie Robertson!!   ... finns även en med ett annat namn som ger den känslan  ;) Helt klart den ljusa sidan av november  :)  :)

Nu måste jag nog lägga mig. Har en konstant känsla i huvudet som när man tagit 2-3 glas vin....