Flow flow flow

Dagarna bara fylls med flyt.. saker som går sjukt bra... kan livet va för bra?! Nä så klart inte men nu är det sjukt bra!

Vann ett stipendie som jag och L sökt för vår forskning till D-uppsatsen. Av 11 sökande från hela Sverige valde Svenska barnsjuksköterskeföreningen ut vår forskning som ensam vinnare av stipendiet. Annars är det rätt vanligt att det delas på flera personer. Så nu får vi en summa som är helt sanslös! Förstår inte riktigt än hur fantastiskt det här är. Vi är även inbjudna till den nationella barnveckan, som i år hålls i Uppsala, för att ta emot diplom. Groooovey! :)

Allt är fixat och löst med dansveckan på Öland. Som jag ringt runt till folk under en dryg veckas tid för att hitta folk och nu är allt bara så bra. Nöjd!!

Fick en riktig kärleksboost på DiLeva i onsdags. Han var annorlunda på ett bra sätt. Inte lika allvarlig som han brukar utan han drev med lite allt möjligt bl a sig själv. Sen fick publiken medverka massor t.ex under frågestunden :) Säger bara en sak: Låt kärleken växa!!

När U2 hade sin förra turné fick jag på ett mirakulöst sätt tag på biljetter. Men en 40 gradig feber och väntande nattågresa till Göteborg gjorde att jag bara inte orkade åka då. Så besviken på det för jag älskar dom. Men nu .... ny turné på G, biljettsläpp i morse, och nu sitter jag här med FYRA biljetter i min hand. Nöjd!!

Haft tankar på Cypern sedan jag kom hem därifrån hösten 2007. Längtat tillbaka. En helt underbar ö som är sjukt vacker och med trevligt folk och god mat. Och nu..... en resa reserverad till första veckan i juni. Nöjd!!  Jäkligt nöjd!!

Har ju min Coldplaykonsert i augusti också. Biljett som jag fick i födelsedagspresent. Hur schysst kommer inte det bli då. Har bara ett ord: Nöjd!!

Börjar kännas i kroppen att jag tränat kontinuerligt ett tag nu. Den börjar kännas mer fit och tränad. Me like! Så nu är jag bara ännu mer pepp att fortsätta. Ska snabbt kurera min onda rygg nu och bara köra hårt och öka :)  Och sen jag är jag ju så sjukt snygg i håret ;) Bara en sån sak! Min granne är ju bara den bästa. Han gör mig alltid nöjd no matter what!  Nöjd ;)

Fått mitt älsklingsjobb till sommaren och även fått hälsa på i Sundsvall på min absoluta favoritarbertsplats nu i samband med studien. Love them.. så är det bara! Så glad när jag får va där. Positiv atmosfär! Nöjd!!

Ikväll är det älsklingsdans och jag har köpt en så fin klänning. Den ska även användas på Sensation white. Biljetter släpps den 18 mars. Så ok.. jag kan inte va nöjd över det än, men det är klart jag får biljetter ;)

Solstrålar från moi.. för nu börjar våren! Wiiie!Inte ett ord

Skulle antingen kunna blogga hur långt som helst nu... eller inte skriva ett ord. Har tankar som flyger och far så det är nog bäst att jag håller mig till "inte ett ord" för att hindra fel ord från att komma ut. Det är ju fel att kalla dom för fel egentligen. Dom är ju fina. Och sanna. Men det bästa vore kanske om dom inte vore sanna.

Om man tycker något om någon, ska man alltid tala om det för den personen då, eller är det ibland bäst att hålla det för sig själv?