I´m colorful!!

Kände det var dags för en liten uppdatering så inte alla tror att jag fortfarande går och deppar!!

Lite korta grejer

-Nytt jobb på G! Helt otroligt att jag fick det jobb jag helst vill ha i hela världen :D
 -Dansmara till helgen. LÄNGTAR!
-Bröllop i Sthlm helgen som var. Shoppade så klart också ;D
 -Älskar Rocco. Inte porrskådisen så klart :p
-Tänk att man kan sakna ett husdjur så här mycket
 -Semlor är gott!
-Flört på jobbet är kul
 -Inser varje dag vilken underbar lägenhet jag har
-Ska cykla Italien runt på spinningcykel
 -Två utbildningsveckor väntar i vår. Uttagen till instruktör.
-Sprudlar av energi :D
 -Födelsedag på fredag!
Och som vanligt.... en lite sångtext  ;D
------------------------------------------------------
You swim like you're on fire
live like your last day
drink like its water
there's no tomorrow
And you think no one can hear you
Raise your hands to be called on
you know all the answers
You dance like no one's watching
Sing 'til the song ends
then you sing some more
And we can hardly believe it
words that flow from your mouth,
Drink like its water
You are an enigma walking
make no excuses for the way that you carry on
and we can hardly believe it
words that flow from your mouth
Drink like its water girl
Your the most colourful thing that i've seen
You are so colourful


Body out of order

You know just how to hurt me

And how to take all the pain away

You must be the devil in disguise

There were times, I think you knew

When I was so afraid of you

There's some kind of madness in your eyes


You know a place buried deep in my heart

Nobody else can see

Something in you has taken some kind of hold on me

I don't know why I keep coming back to you


You say we shouldn't be lovers

And I say we can't just be friends

And all this talking just makes me want you more

You've got a way of confusing a heart

That nobody else could do

Why should I try, I don't want to get over you


....... jag höll mig ovanför ytan i fem dagar ......... nu är det bara ont och lesset igen

Aj aj aj... det gör ont!

En dålig dag idag!! Känt mig tung hela dan.... ont i hjärtat..... ont i själen.

Skulle ta fram en bok att skriva i och hittade min dagbok från i somras. Läste... och grät floder. Allt bara kom över mig. Sen blev jag lite arg på mig själv. Jag förstår ibland varför jag blir utnyttjad, när jag läser om mig själv så här i efterhand. Jag låter ju killar behandla mig konstigt och så känner jag att det är mig det är fel på. Varför ???  Läste att han inte tyckte att jag skulle förstöra det där speciella vi hade, dom känslorna som t.o.m. kändes utanpå... mellan oss när vi stog nära. Men det var ju inte jag som förstörde nåt.... Just nu är det faktiskt du som förstör. Jag kommer aldrig förstå allt här i livet, men jag förstår inte varför du sumpar det här. Jag förstår inte hur känslor för mig skulle kunna stå ivägen för dig själv.  Man stannar inte i växten bara för att man är två....... och man förändras ju hela livet. Så om du väntar på att förändras klart kan du ju leva själv hela livet. Eller så kan du ju leva det med nån annan, vilket känns troligt. Jag vill bara glömma, sluta känna och gå vidare. En dag som denna önskar jag att allt bara "poff" var borta........ Men hur lätt är det i den här stan. Kommer alltid se dig. Kommer se dig tillsammans med andra där det finns känslor, fler gånger än idag. Dagar som idag borde inte finnas.... Dagar som idag gör ont! Som fan!

Längtar tills den dag du är borta ur mitt hjärta...... då kommer smärtan försvinna........ Det är det jag vill, eftersom alternativ ett inte kommer ske, det kommer aldrig bli vi. Jag måste sluta ha hopp om det!!


Ljusglimtarna idag:
Var kul att träffa Susanne och lilla Adrian. Var så länge sen goingar!
Ledaruttagning. Hoppas jag blir uttagen. Öp var där och fotade. Kanske man blir rikskändis ;)
Kinamat med familjen. Min trygghet!

------

Efter en Nalle Puh-film känns det genast mycket bättre. Vilket jäkla gäng!!! Citat-listan skulle kunna bli lång.

"Jag hörde inte det du sa på slutet. Jag fick ett ludd i örat.  Kan du säga om?"
"Från när ska jag säga om?"
"Från när luddet kom in i örat"

"Vi hittar ju inte hem, utan bara den här gropen. Så om vi letar efter gropen kanske vi hittar hem"

"Kä-kä-kära nån........ "

This second is the beginning of the rest of my life

Känns som om jag lever i en glaskupa bitvis. Tankar tankar hela tiden...... Blir frånvarande när jag borde vara närvarande. Kan bara inte ta mig ur den ibland. Sitter bara där inne och tittar ut... på ingenting. Jag upplevs nog som ganska disträ. Men det är där jag vill befinna mig ibland... i alla fall just nu. Mycket som ska funderas på nu. Ingen speciell sak.... utan snarare hela mitt liv. Är inte jag som väljer att fundera på allt, för det är ju rent energislöseri. Det är min hjärna som vägrar låta bli. Att lyssna så mycket på musik som jag gör just nu gör ju inte saken bättre. Alla möjliga texter beskriver saker så bra. Måste vara begåvade människor såna där textskrivare :) eller också har de bara begåvats med konsten att förmedla känslor i text. De har väl mycket där inne som de vill förmedla. Det har jag också..... men allt jag gör är att skriva nån himla blogg. Får väl se det som mitt artisteri.

Var i Bydalen idag! Det var grymt skönt att komma upp till friheten. Vinden och utsikten. Underbart före idag. Måste vara all snö som kommit de sista dagarna. Kändes som bomull..... Lyckades vurpa helt oförberett, så nu har jag utökat det blåmärke jag redan hade på höften  ;)
Var hem till mamma och pappa för att få mig lite hemmalugn och god mat. Det var riktigt gott och så fick jag lite vin också. Blev rätt pömsig..... fjälluft och vin :)  Men nu är jag hemma hos kissen och myser! Har lekt kemist så här på kvällskvisten. Var ju lite trögt avlopp i duschen, så jag vräkte i lite propplösare. Jäklar vad det fräste och bubblade. Coolt  :D  Och nu rinner det så bra så!

Dags för rysare....... håll i mig! 

Music is....

How tides control the sea 
And what becomes of me
How little things can slip out of your hand
How often people change
No two remain the same
Why things don't always turn out as you planned
~
How infinite is space
And who decides your fate
Why everything will dissolve into sand
How to avoid defeat
Where truth and fiction meet
Why nothing ever turns out as you planned
~
These are things that I don't understand

Adventure!!

Ja igår kväll fick jag sällis och åt skaldjurssallad. Mums vad gott det var! En massa räkor och kräftor :D Tur man känner fler som älskar det!

Sovmorgon idag. Skön säng man har då! Vaknade innan mobilen skulle pipit, och kände mig pigg. Härlig känsla! Städade undan lite, för det blir lätt lite stökigt när man aldrig är hemma. Så nu är det så där fint som jag vill ha det. Kl 11 drog vi iväg till Åre. Niiice..... Har inte varit där på ett tag så lite hade ju hänt. Nybyggen och tält på hela parkeringen. Men till slut hittade vi en plats och gled in på Holiday Club.

Var jäkligt härligt där! Under de tre timmar vi var där infann sig ett viss lugn i kropp och själ. Aromabastu, tre "vanliga" med olika temperaturer, ångbastu, isvak, isrum ( -10 grader), fotbad, ljusterapibastu........ u name it! Testade Kneippbad också. Två separata delar med vatten upp till knäna. På ena sidan 6 grader och på andra 38. Sen ska man gå 5 varv där. Var bra för cirkulationen och trötta pjäxfötter stog det :)  Pirrade bra i fossingarna in på 4:e varvet... coolt! Sen i pooldelen fanns det en del roliga funktioner. Den killigaste var fotmassagen, fast jag inte är särkskilt kittlig. Skönast var ju helt klart bubbelpoolen. Grymt sköööön!! Sen kommer vi då till ett stort avslöjande....... jag har under mina dryga 27 år aldrig åkt vattenrutchbana. Ok, förstår om du skrattar nu  :p  Så efter första åket var jag ju fast. Var skitkul! Fränt med belysningen inuti... och lite läskigt i den kolsvarta delen. Vi var en hel del vuxna "barn" där  ;)  Vet inte hur många åk det blev... men många!

Fikade gott och myste på! En underbar idé :D Tack för sällskapet och att du fick iväg mig på nåt bus!

Nyss ätit med lillebror och påbörjat kvällens tvättande. Även klippt kissens klor, för nu fick jag nog av hennes sylvassa klor på mina ben  :p

Blev rätt seg efter dagens badande, men jag ska ladda om tills ikväll och åka på dans tror jag. Är inte helt 100 än...ska höra om jag får sällskap först :)

Tre dagar

Ja så länge får jag vara ledig nu! :D  Känns som om den är välbehövlig! Lite förkyld och stressigt på jobbet. Igår fick jag göra det jag har svårast för.... torka upp en jäkla megaspya från golvet. Fy fan!! Var ju halvvägs uppåt väggarna. Tur för patienten att han bara spydde en gång *morr*

Till något roligare. Snön vräker ner, vilket betyder mjukare backar i fjällen. Då kanske jag skulle våga mig upp på snowboard igen. Fast nu är jag ju ensam om att åka..... kanske....... hmmmm. Kan man skriva klausuler i "vi ska inte träffas på ett tag"  ;) hihi  Ska upp och ha en skön dag i Åre imorrn i alla fall, om inte förkylningen blir värre. Ska bli riktigt skönt och mysigt det! Plaska runt i poolen med en badanka eller två.

Läste nåt bra på jobbet idag... måste nog skriva av det nästa gång jag e där. Handlade typ om att man inte ska fokusera på att en dag hitta sig själv/bli den man vill vara/känna sig hel och lycklig.... för under den tiden blir man blind för allt bra som dyker upp längs vägen. Och målet man har kanske man ändå aldrig når. Kom att tänka på en person när jag läste det där...... Ett citat av det hela kommer, för er som inte riktigt hängde med i svamlet ;)  Kom även att tänka på vad Malin sa igår under middagen. Varför stänga ute nån man tycker om för att man mår dåligt, istället för att se det som en ljuspunkt i tillvaron......... Only god knows! Dagens rader från min djupare sida...

Har förrsten två riktigt roliga helger framför mig. Bröllop i Stockholm nästa helg och helgen efter det är det dansmara i Ö-vik. Det ska bli grymt kul!! Ska passa på att hälsa på åtminstone två killkompisar i Sthlm. Är ju inte där så ofta nu för tiden. Och i Ö-vik ska jag fira min födelsedag. Fyller ju år 2/2. Shit... närmar mig 30... haha.. Men det är ingen fara. Känner mig ung än! Och den kända biologiska klockan håller sig riktigt lugn just nu! Kommer ju få snusa bebis snart i alla fall, om allt går bra under vägen. Har redan anmält mig som nanny ;) 

Mår faktiskt riktigt bra idag. Klart jag dippar i känslorna emellanåt..... men på ett medel är det bra. Försöker komma till en acceptans över att jag inte kan förändra nåt. Jag menar... jag kan ju önska och önska.... men de enda känslorna jag kan göra nåt åt är ju mina egna. Jäkligt svår tanke ibland, men det är ju så. Kan ju bara vara den jag är och vänta på att nån ska tycka om mig som jag gör :D

Dags att sno ihop en middag. Hungrig hungrig!!

Stabilt

Nyss hemkommen från lite buggträning. Tack Mange å Jocke för alla skratt på den lilla halvtimmen jag var där :)  Snöstorm utanför!! Men det är mysigt när man är innanför med tända ljus. Ska lägga mig och förhoppningsvis sussa gott nu. Upp 5 imorrn igen. Men imorrn kväll blir det ju middag med världens bästa Malin :D

Vill bara tacka alla underbara för alla fina inlägg jag fått på mina två sista bloggar. Ni värmer mig!!! Stor kram till er! Att läsa er omtanke gjorde mig glad!

Min kisse är världens gosigaste, bara så ni vet. Särkskilt när jag behöver det mest. Klok katt..... men så får hon mycket kärlek också!

Upp-och-ner-vänt

Kanske inte borde skriva blogg på nätet. Kanske borde skriva i Word och bara spara på datorn.. Inte publicera där alla kan läsa. Jag skriver ju ibland som om ingen kommer läsa. Men jag vet ju att en hel del gör det. Vräker ur mig vad jag känner just då, skriver av mig allt jag känner..... just då! Det kan man ju göra i en dagbok, men kan man verkligen göra det här i en blogg på nätet!? Vill alla verkligen läsa!? Nu kanske ni undrar om jag inte står för allt jag skriver, men det gör jag väl på sätt och vis. Men känslor förändras ju. Det jag kände när jag skrev kanske inte känns på samma sätt nu... eller 1 timme efter... eller 1 vecka efter. Men jag går ju inte in och ändrar eftersom. Det som är skrivet är skrivet. Borde kanske lära mig att censurera bort det allra personligaste, de där starka känslorna.

Just nu är det som en virvelvind i huvudet. Jag får inte riktigt tag på nåt av det jag tänker på. Jag kan inte komma på nåt, inte minnas nåt, inte fokusera på nåt. Det liksom bara snurrar runt. Så om nån frågar nåt känner jag mig bara långt, långt borta. Ansträng dig, lyssna, tänk!!! ...... nä det går inte idag. När man pratar i telefon så får man inte den tiden, då ska allt gå fort. Jag är inte snabb idag, knappast imorgon heller. Känner mig bara ömtålig...ord som du sa som svider just nu. Tyck att jag tycker synd om mig själv då, men det är inte sant. Det är inte ett dugg sant.......... Jag vill inte att nån ska tycka synd om mig. Sån har jag aldrig varit! Döm och analysera mig inte.... Du vill ju själv inte vill bli det.

Känner mig splittrad, kluven på mitten, sprängd i bitar. Jag måste tvinga mig bort från någon jag tycker så fruktansvärt mycket om.  Vet inte hur många gånger jag ångrat det jag sa igår. Det är ju inte vad jag vill...... Jag vill ju vara med dig! Är det bättre att få va med dig lite än inte alls? Pendlar mellan att tro att det kanske var bästa lösningen just nu..... till att bara tycka att jag är en idiot som gör så här. Varför stänga ute den som är den som tillfredställer mig på de mest konstiga sätt. Den som är knasig på det mest positiva sätt. Det mesta jag säger just nu kommer bara ut fel.... allt blir bara fel.......

Jag kan inte skriva nåt mer..... blockerad!
-------------------------------------------------------------
Ljusglimtar är i alla fall *Fika med Abi imorrn, *Middag med Malin på ons, *Bada på Holiday club Åre, middag och dans på fredag

Jag ångrar......

B, vet inte om jag ska tacka dig eller vad jag ska göra. Behövde bara ett svar idag för att ta beslutet.... Du ska veta att jag ångrar som fan att jag gav dig nåt så intimt som min kropp. Känner avsmak av tanken på det som hände för bara några dagar sen. Blir arg på mig själv också för att jag var så dum och trodde att det betydde lite mer än så för dig. Känner mig utnyttjad. Ångrar mycket just nu...... när du beter dig som om det bara är du som räknas. Det är det du vill göra, hur du vill vara som gäller. Som om det jag känner inte bryr dig. Bara det att jag varit så dum så jag accepterat det bara för att jag känner så mycket för dig. Skulle inte ens låtit dig komma in i mitt liv igen. Förstår inte varför du vill ha mig i ditt egentligen?? Jag ger dig väl nån sorts bekräftelse. Skulle du verkligen brytt dig om mig skulle du inte utnyttjat känslorna jag har för att få ha sex.

Ursäkter ursäkter ursäkter.... är allt jag hör. "Bara rycktes med....." Hur kan man säga så om en massage som var bestämd dagar innan. För vem är naken på det sättet med en kompis!? Skulle iofs inte förvåna mig om du tycker det är ok. Om kompis är allt jag är...... varför massage... varför all denna närhet..... varför rycktes du med... För att du känner att du bara vill vara kompis? Låter ju väldigt troligt!!! Det är klart man känner nåt om sånt händer. Men förneka det du!! När jag tänker tillbaka på hur du varit mot mig så undrar jaghur du beter dig mot dina andra tjejkompisar. Håller du dom lite halvintresserade också bara för att få närhet och bekräftelse. Och vad skiljer vänskap från förhållande i dina ögon då........ ? Är du så här mot dina vänner när du är tillsammans med nån också? Om du svarar nej på den frågan..... då är det väl rätt tydligt vad du håller på med.

Var på väg att lämna ditt liv för drygt en vecka sen..... jag skulle gjort det då, så hade jag mått bättre nu. Lämnade dig idag istället. Svårt beslut men det är det enda beslut som finns om jag ska finnas kvar. Jag får må som en jävla skit ett tag... har inget annat val. Jag skulle behöva en j--vla värktablett för själen. Är ändå tacksam över att jag jobbat hela dan.  .....kanske var en mening med att jag fick låten av dig.... "Out of my life, out of my mind......... out of my head, out of my bed".

Vet inte mer vad jag ska skriva.... är tom samtidigt som jag har 1000 tankar och känslor. Är arg, ledsen, lättad... allt och ingenting......

Mitt tröstcitat!
"de är ju iaf han som går miste om världens bästaste tjej!!"

My Spa

Jobbade igår.. Gick bra! Stressade inte fast det var mycket att göra *duktig jag*  Gick på stan en stund sen för jag tänkte kika på rean. Men det var inget kul. Var liksom inte i shoppingtagen så jag promenerade hem i snöyran. Det var skönt med snön som landade i ansiktet. Kan ju låta skumt.... men jag saknar snön, en riktig vinter. Och så kanske jag får mindre ont nästa gång jag ska åka snowboard också om det är lite mer bomull på marken :)

Följde med lillebror när han skulle lämna bort sina katter. Usch...... lite jobbigt! Man fäster sig fort vid djur. Men de verkar få ett bra hem och så fick han komma och hälsa på dom när han ville. Blir ju en liten lättnad för honom också. Han förtjänar glädje nu, samla lite kraft och hitta sig själv igen! Älskar dig lillebror!

Kvällens mys!! Gjorde om mitt sovrum till en liten massageoas. Många ljus, lugnande lila och vitt i sängen. Skön musik på stereon. Blev riktigt skön atmosvär där inne måste jag säga. Avslappnande........ Såna där rum borde man göra oftare. Där man bara kan vara...... gärna med nån.
Anledningen till detta nyinflyttade spa i min lägenhet var ju att jag blivit lovad en helkroppsmassage :D Och ska man få en sån så ska det göras "på riktigt". Annars förlorar man ju halva poängen om man inte slappnar av. Kändes lite konstigt att klä av sig så där. Är ju skillnad på att gå till en massör jämfört med att få det av nån man känner. Men väl där på sängen..... i värmen av ljusen... med musiken och hans andetag.... och med beröringen av hans händer, så kändes det väldigt, väldigt bra. Att bara ligga och ta emot, blunda och bara känna... varenda millimeter av rörelserna. Känslan av massageoljan mellan min hud och hans. Njutning!!! Att efteråt bara ligga tysta och få värme av den andras kropp. Små rörelser.. stillhet. 
Sen bytte vi. Det är rätt fantastiskt att få röra och se nån annans kropp då den personen blundar. Man får liksom vara i fred. Det gör det lättare att bara vara där, just då, och bara glömma allt annat för en stund.

Något hände igår, som fortfarande finns kvar i min kropp... känslan kommer tillbaka vid tanken på det. Kanske var det massagen som släppte spärrar, kanske hände det av någon annan anledning. Att få vara så nära man kan vara fysiskt, med en människa jag tycker om på det speciella sätt jag gör. Det var.... speciellt........  Ändå vilar här en liten osäkerhet. Var det på riktigt?

----------

Sparkat igång denna dag med spinning, step och en massa nyttig mat. De spelade faktiskt "Dreams" med The Cranberries på spinningen :)  Men just nu är det en annan favorit. "Give in to me" med Takida. Den lugna versionen. Så skönt sound!  Snart på g till jobbet.

Doften av gårdagen ligger kvar här.....

Underbara fjällen!

Ja visst!! Fick äntligen komma iväg till Bydalen *happy girl*. Kanonväder :D   Nåja det är ju lite för tidigt på säsongen för det där riktigt grymma vädret, men ändå. Lite för lite snö an bara.

Ja så stog vi där... två stackars nybörjare med sprillans nya brädor. Bra utgångsläge i alla fall ;)  Fick ju lyxskjuts upp med skoter. Tänkte att det nog inte var nån mening att börja i liften i alla fall. Det var riktigt kul... men jag tog mig inte så långt åt gången. Öm rumpa.. ömma knän  ;)  Men med stor glädje de gånger svängarna gick bra! Mitt sällskap däremot gick det riktigt bra. Är imponerad!! Han avslutade ju med en isig, brant backe i halvstorm på toppen :D   Lär ju va öm några dagar nu......

Nästa gång ska jag minsann ha med mig eget fika! Jäkla blodsugare :p  men mackan var god. Och chokladen med grädde på. Hann med två åk på skidorna också. Var skönt att kräma ur benen lite på slutet. När det bränner lite så där skönt i musklerna i slutet på backen ;) Kommer kännas imorrn. Förslaget om en varm, skön jacuzzi hade i denna stund varit som himmelriket självt!

Såg förresten en hare här bredvis huset i fredags natt. Den var så söt och vit med svarta små öronspetsar. Skulle haft kameran...

Nä nu ska jag kika vidare på Åter till Cold Mountain. Slut på nyheterna nu.

*Önskar mig bort till varma stränder*

Tröttnos...

Ja jag måste nog va rätt trött nu för igår sov jag på soffan nästan hela kvällen efter jobbet och imorse försov jag mig. Typiskt!! De ringde från jobbet och väckte mig. Tur det i alla fall. Hade på nåt vis stängt av larmet och satt på telefonen i sömnen, för jag minns då inget.
En hyffsad dag på jobbet faktiskt. Hade bara ett litet jobbigt samtal från en anhörig. Han var så himla ledsen, och jag som e så blödig blir ju jämt tårögd då. Men jag hoppas han mådde lite bättre efter en liten pratstund i alla fall.
Middag med päronen och lillebror. Det var mums och mys! Fläskfilégryta.... och mamma gör den så god! Brorsans kissekatter var nykastrerade så de var lite vinglida och trötta, och den ena hade dumstrut... Stackarn...

Nyss hemkommen från dans. Var lite nervös att foten skulle börja göra ont igen, men det gick så bra så *glad*  Var en kanonkväll!! Precis som väntat. Zlips är grymt bra. Och Matts en rolig han :D  En massa mys att dansa med var det också....... Faktiskt en och annan som jag inte förväntat mig, så då blir det ju extra kul!

Verkar ska bli strålande sol på söndag så då SKA jag till Bydalen, om jag så ska åka själv. Sällskap efterlyses!! ;)  Tror jag måste skaffa nån vän som vill åka ibland. Har ingen som är så sugen på det just nu, tyvärr. Undrar om det finns dejtingsidor för det ;) hahah   Sol, snö, vindsus, utsikt, varm choklad... och lite ömma fötter :) Det är grejer det!

Är ledig i tre dagar nu. Ska bli helt j---la underbart!! Ska sooooova imorrn, det kan jag lova er. Sen får vi se vad som händer. Inget bestämt...... öppet landskap.......

Natti!

Snoris och boris

De har bitit sig fast!!! Men vad gör det. Hade en grymt kul dag igår!!

Först hade jag ju ett litet besök. Eller ja litet var det ju inte ;) men snabbt... 30 min och sen var det dags att ta bussen till Brunflo. I Lööööööööööööv It! hahah  Var ju från början tänkt att det skulle va fika. Men det slutade med tvårätters middag, vin och skumpa. Fan vad kul man kan ha på skumpa :) Surrade en massa och sen kikade vi på resor och drömde oss bort till Jamaica........mmmmm! Men en av oss lär ju sitta på stranden och blossa mindre trevliga saker och hångla med en rastafari... *ASG*  Kanske blir en sista-minuten i vår istället! Känns säkrare ;) Kingston  är ju en av världens farligaste städer. Huvva!!!
Ja mitt i allt roligt missade jag ju sista bussen hem... typiskt! Men som tur är finns ju världens bästa Söt! Tack snälla för att du hämtade mig *puss*  Jag är skyldig dig en nu!

När jag kom hem så hade jag en snygging på camen *mums*  Surrade lite och sen ringde han och lät en massa trevliga ord komma in i mitt öra. Kanske får träffa honom snart. Vem vet ;)  Kom i alla fall i säng vid 2 nån gång. Men vad gjorde det när jag har sovmorgon idag. Foten är lite bättre, men jag ska ändå röntga imorrn. Hoppas den klarar helgens dans för jag vill till Bydalen på lördag. Skulle bli fiiiint väder ju! Såg i Öp idag att man kunde hyta 4-bäddsstuga för 300 kr/natten. Det vore grymt att göra det i helgen och få två soliga dagar i backen. Nån som är på??  :D

Kraaaaaaaaaam

Snart bestämt mig.....

Ledig dag!!
Perfekt med tanke på att jag är förkyld och har ont i foten. Ska i alla fall få röntga den på torsdag. Hoppas det inte är nån spricka.... I så fall kan det ta veckor innan den är bra igen. Iofs går det ju att träna en del ändå. Men att få ner den i en skidpjäxa kan jag ju glömma de närmsta dagarna. Till helgen kanske det bär av till Bydalen igen :D

Tvättat och diskat... ska snart in i duschen. Väntar ju besök ;) Och ikväll blir det fika i Brunflo!!

Hade på Mtv... ny låt. Det är ganska precis om vad som funderas på i mitt huvud just nu.
----------
You've got your mother and your brother
Every other, undercover, telling you what to say
You think I'm stupid
But the truth is, that it's Cupid, baby
Loving you has made me this way 
So before you point your finger

Get your hands off of my trigger


You need to know this situations getting old
And now the more you talk,
the less I can say 
I'm looking for attention,
Not another question
Should you stay or should you go
Well, if you don't have the answer
Why you still standing here
Just walk away 

I waited here for you
like a kid waiting after school
So tell me, how come you never showed
I gave you everything
and never asked for anything
And look at me, I'm all alone
So before you start defending, baby
Stop all your pretending  
I know you know I know
So what's the point in being slow
Let's get this show on the road today, hey 

I'm looking for attention
Not another question
Should you stay
or should you go
Well, if you don't have the answer
Why you still standing here
Just walk away 

I want a love, I want a fire
To feel the burn, my desires
I want a man by my side
Not a boy who runs and hides
Are you gonna fight for me
Die for me Live and breathe for me
Do you care for me
Cause if you don't then just leave  

Walk away, walk away
------

Längtar till helgen nu! Dans och så ska jag få träffa min egna nallebjörn


Mitt 2006

-Träffat en övergående förälskelse i Sthlm
-Blivit ett år äldre
-Varit på en galen fest hos en tjejkompis
-Fått en brorsson till
-Sett bra teater
-Tommy Nilsson med mamma
-Varit i Amsterdam. Vilken upplevelse!!
-Klurat ihop en c-uppsats
-Vårforum Vemdalen
-Började träffa ett ex (dumt dumt)
-Tagit sjuksköterskeexamen
-Känt på hur det är att vara riktigt slutkörd
-Men trots det... helt underbart sommarväder och jag var "ledig"
-Fått mitt hjärta krossat två gånger. Ena gången värre än den andra
-Storsjöyran. Mycket underbart. Mycket jobbigt
-Årets kräftskiva
-Sålt och köpt lägenhet. Älskar min nya!
-Dansmara Ö-vik
-En kompis fått bebbe
-Gått buggkurs
-Fått jobb
-Skaldjursfest
-En hel del tränande igen
-En liten SprayDate fling
-Höstforum
-Storhandling på IKEA
-Julfest
-Gett kärlek (just a big waste)
-Bokat både Vårforum & Dansmara för 2007
-Fått en massa bra julklappar
-Firat in det nya året

Och gjort galna, roliga, sorgliga, spännande och utvecklande saker med mina vänner och familj. Och dansat en massa förstås :D

Så nu väntar bara ett nytt spännande år!!! Ska försöka att hålla mig utanför skadande minfält i år!